Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti is utáljátok a kiskifli-nagykifli ALVÓ pózt?
Nem szeretek összebújva aludni, nekem nem kényelmes úgy, nem tudom kipihenni magam.
26F
3! igaza van
nem vagyunk egyformák, ha neki nem kényelmes, érhető, a hajad az arcába? miért Te tudnák úgy aludni? nem hiszem az jó
én spec mindig is hason alszom, így nekem ez nem megy N
Egy idoben a baratom is utalta, most mar tokeletesre fejlesztettuk a dolgot, igy minden egyutt toltott esten igy alszunk el. En a hajamat elore huzom a fejem felett, a baratom pedig a nyakam ala rakja a kezet, en a parnara teszem a fejem, igy annyira nem nyomom a karjat, es sokaig birja:)
Persze miutan elaludt elfordul, de altalaban en olyankorra mar nagyon melyen alszom.
Nekem ez a szemben alvas nem megy, nem birom, hogy az o kifujt levegojet kell beszivnom, igy azt most hanyagoljuk, bar mar az is kezd egyre jobb lenni. Osszeszokas kerdese.
Csatlakoznék az utolsóhoz. Én is nagyon szeretem, a barátnőm is előrehúzza a haját, és akkor nincs az arcomban. De én is észrevettem, hogy általában így alszunk el, de később persze szétforgolódunk...
Amúgy a barátnőmnek nincs mindig kedve hozzá. Nem tudom, hogy kényelmetlen-e neki akkor, vagy a lányoknak nem furcsa, ha feláll, és a fenekéhez nyomódik a dákó? Ezt valaki írja már meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!