Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Ti is utáljátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti is utáljátok a kiskifli-nagykifli ALVÓ pózt?

Figyelt kérdés
A barátom gyűlöli :D mert hogy elzsibbad a keze, meg az összes hajam az arcába megy stb :D Ti sem szeretitek vagy csak az én barátom nem? Mert én nagyon szeretem :D
2013. jún. 9. 16:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Én szeretem:D
2013. jún. 9. 16:27
 2/7 anonim ***** válasza:
én szeretem bár én lány vagyok, de tény h a kiskifliknek kényelmesebb:D
2013. jún. 9. 16:30
 3/7 kolosszus22 ***** válasza:

Nem szeretek összebújva aludni, nekem nem kényelmes úgy, nem tudom kipihenni magam.

26F

2013. jún. 9. 16:32
 4/7 anonim ***** válasza:

3! igaza van

nem vagyunk egyformák, ha neki nem kényelmes, érhető, a hajad az arcába? miért Te tudnák úgy aludni? nem hiszem az jó

én spec mindig is hason alszom, így nekem ez nem megy N

2013. jún. 9. 16:42
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én sem szeretem, de csak azért nem, mert elfordult pózban vagyok, így nem annyira érzem a közelségét. Jobban szeretem ha szemben, oldalra feküdve alszunk, átkarolom a nyakát, ő pedig a derekamat, és simogatja a hátam, én pedig beletúrok a hajába. L
2013. jún. 9. 16:48
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Egy idoben a baratom is utalta, most mar tokeletesre fejlesztettuk a dolgot, igy minden egyutt toltott esten igy alszunk el. En a hajamat elore huzom a fejem felett, a baratom pedig a nyakam ala rakja a kezet, en a parnara teszem a fejem, igy annyira nem nyomom a karjat, es sokaig birja:)

Persze miutan elaludt elfordul, de altalaban en olyankorra mar nagyon melyen alszom.

Nekem ez a szemben alvas nem megy, nem birom, hogy az o kifujt levegojet kell beszivnom, igy azt most hanyagoljuk, bar mar az is kezd egyre jobb lenni. Osszeszokas kerdese.

2013. jún. 9. 16:59
 7/7 anonim ***** válasza:

Csatlakoznék az utolsóhoz. Én is nagyon szeretem, a barátnőm is előrehúzza a haját, és akkor nincs az arcomban. De én is észrevettem, hogy általában így alszunk el, de később persze szétforgolódunk...

Amúgy a barátnőmnek nincs mindig kedve hozzá. Nem tudom, hogy kényelmetlen-e neki akkor, vagy a lányoknak nem furcsa, ha feláll, és a fenekéhez nyomódik a dákó? Ezt valaki írja már meg!

2014. máj. 27. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!