Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Olyan közömbösséget érzek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan közömbösséget érzek a párom iránt. Ezek szerint itt az ideje szakítani?

Figyelt kérdés

Nem tudom megállapítani,hogy szeretem vagy csak megszokás.

Kicsit több mint 1 éve együtt élünk. Azt mondja,hogy nagyon szerelmes belém viszont én ezt nem érzem,mint ha kihűlt volna.

Amikor velem van hozzá bújok de pl ha dolgozunk nem érzem a hiányát.

Elmondtam neki az érzéseim és azt mondta,h szerinte fel kéne dobni valamivel a kapcsolatunk pl nyaralással.

Szerintetek várjak még lehet csak ideiglenes ez az érzés vagy szakítsak vele?

Nem tudom mi lenne a legjobb.

2013. júl. 5. 00:41
 1/10 anonim ***** válasza:
25%
nem vagy szerelmes egymás idelyét meg ne raboljátok
2013. júl. 5. 00:42
 2/10 anonim ***** válasza:
Csak nehogy ti feldobjátok a nyaraláson a dolgot, egy másik nő meg majd leüsse a labdát ott. :)
2013. júl. 5. 00:43
 3/10 anonim ***** válasza:
Jól látod hogy most ez a kapcsolat kicsit kihűlt nem tudom ez neked mennyire hosszú kapcsolatnak minősül de vannak akik csak heteket vagy hónapokat járnak ahhoz képest ez sok előfordulhatnak hullámvölgyek és még jöhetnek fellángolások ha alapból más probléma nincs és a párod szeret akkor megér egy próbát a megjavítása. Viszont ha nem sikerül és nem látod értelmét akkor inkább szakíts mert te így nem leszel boldog és az ő idejét is elpazarlod.
2013. júl. 5. 00:45
 4/10 anonim ***** válasza:
Hidd el a nyaralás nem segít...Mi 2 év után mentünk először nyaralni én már akkor sem szerettem, de úgy voltam vele mint te...Nemtudtam eldönteni, meg inkább vele mint nélküle. Nem használt semmit a nyaralás, 3 év után is elmentünk nyaralni akkor még jól össze is vesztünk és majdnem ott ahol voltunk (Olaszország) szakítottunk.
2013. júl. 5. 00:45
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors válaszokat.

Az utóbbi 1 hónapban érzek iránta így.

Lehet azért mert kb semmi sem jött össze és picit magamba fordultam vagy szimplán beleuntam abba,hogy még a barátnőimre is féltékeny.

Nem tudom..de ez az egész felemészt

2013. júl. 5. 00:47
 6/10 A kérdező kommentje:

Abban sem vagyok biztos,h zavarna ha kikezdene vele valaki.

Vagy ő valakivel.

2013. júl. 5. 00:51
 7/10 anonim ***** válasza:
Akkor itt nem csak a te érzésed a probléma hanem az ő túlzott féltékenykedése ez meg ugye megmérgezi a kapcsolatot.
2013. júl. 5. 00:58
 8/10 anonim ***** válasza:

Munka közben és sem érzem a párom hiányát. Persze néha rám tör, hogy jó lenne most vele, de munka közben a munka köt le. Mondjuk én szeretem a munkámat.

A nyaralás tényleg jó, mert az első ilyen gyakran végződik szakítással. Tehát valamilyen irányba elmozdul a kapcsolatotok.

Viszont, ha már az sem érdekel, ha mással lefeküdne, akkor az tényleg a kapcsolat vége. Megéltem már ezt is.

2013. júl. 5. 10:26
 9/10 anonim ***** válasza:

Párom párom párom... de utálom ezt a szót

Nem derül ki belőle a nemed. Sz9vegelemzést meg nem tartok.

De te csak páromozz...

2013. júl. 5. 17:18
 10/10 A kérdező kommentje:
Lány vagyok.
2013. júl. 5. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!