Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan közömbösséget érzek a párom iránt. Ezek szerint itt az ideje szakítani?
Nem tudom megállapítani,hogy szeretem vagy csak megszokás.
Kicsit több mint 1 éve együtt élünk. Azt mondja,hogy nagyon szerelmes belém viszont én ezt nem érzem,mint ha kihűlt volna.
Amikor velem van hozzá bújok de pl ha dolgozunk nem érzem a hiányát.
Elmondtam neki az érzéseim és azt mondta,h szerinte fel kéne dobni valamivel a kapcsolatunk pl nyaralással.
Szerintetek várjak még lehet csak ideiglenes ez az érzés vagy szakítsak vele?
Nem tudom mi lenne a legjobb.
Köszönöm a gyors válaszokat.
Az utóbbi 1 hónapban érzek iránta így.
Lehet azért mert kb semmi sem jött össze és picit magamba fordultam vagy szimplán beleuntam abba,hogy még a barátnőimre is féltékeny.
Nem tudom..de ez az egész felemészt
Abban sem vagyok biztos,h zavarna ha kikezdene vele valaki.
Vagy ő valakivel.
Munka közben és sem érzem a párom hiányát. Persze néha rám tör, hogy jó lenne most vele, de munka közben a munka köt le. Mondjuk én szeretem a munkámat.
A nyaralás tényleg jó, mert az első ilyen gyakran végződik szakítással. Tehát valamilyen irányba elmozdul a kapcsolatotok.
Viszont, ha már az sem érdekel, ha mással lefeküdne, akkor az tényleg a kapcsolat vége. Megéltem már ezt is.
Párom párom párom... de utálom ezt a szót
Nem derül ki belőle a nemed. Sz9vegelemzést meg nem tartok.
De te csak páromozz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!