Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mennyi ideig voltatok még együtt azzal a pasival aki elvette a szüzességeteket? Nehéz volt vele szakítani? És miért szakítottatok?
3 évet
Igen, de végül összeszedtem magam és sikerült.
Azért, mert a vége fele meghülyült... Parancsolgatni akart és ellenőrizgetni. (Pl. még a zenéimet is átnézte, és meg akarta mondani, hogy miket hallgassak...)
L/19
kb 1 év. Nagyon nehezen tudtam vele szakítani, mert nagyon szerettem. Viszont a végefele már irtó szemét volt velem. Úgy kezelt, mintha mindig csak útban lennék és megtiszteltetés volt a részéről, hogy néha beszélgessünk is. Hamarabb kellett volna észbe kapni, de sajna csak a szép emlékek jártak a fejemben. Hogy biztos rossz időszak ez neki, a családjával is zűr van aztán ez rajtam csattan, de ha megértő leszek vele azzal segítek neki. Hát csak azt értem el ezzel, hogy kihasználta a helyzetet.
Mindenesetre szerintem van egy örök kapcsolat érzelmileg az "elsővel", pláne ha az ember tényleg szerelmes is volt. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!