Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti milyen gyakran mondjátok azt, hogy "szeretlek"?

Figyelt kérdés
Konkrétan nem arra gondolok, hogy a párotoknak, hanem inkább "lánybarátoknak". Van egy fiúosztálytársam, akivel nagyon jól kijövünk, és nem túl sűrűn, de azért gyakrabban mondogatja, hogy "szeretlek" stb. Néha úgy érzem, tetszem neki, máskor meg vannak olyan tettei, amiből nem annyira. Érzelmek terén visszahúzódóbb.. Amúgy gimisek vagyunk.
2009. okt. 16. 18:56
 1/7 anonim ***** válasza:
19%
Minden fizetés előtt.
2009. okt. 16. 19:01
 2/7 anonim ***** válasza:
81%

Szija, én lány vagyok, de azért gondoltam válaszolok a kérdésedre. ^^"

Szerintem sráctól függ van úgy 4-5 fiúbarátom, akik mindennap legalább egyszer mondják, hogy szeretnek párszor megölelnek meg ilyesmik és vannak, akik sose mondják maximum burkoltan.

Lehetségesnek tartom, hogy a fiúnak tetszel, de ha komolyabbra szeretnéd fordítani a dolgokat járj előtte utána( pl. hogy viselkedik más lányokkal) ;)

2009. okt. 16. 19:32
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
nos igazából nekem is van lánybarátom jópár de csak néhány akinek az modnom hogy szeretem, igazából egy van akival már gimiben is barátok voltuk és akár naponta töbször is elhangozhatott. de még mindig barátok vagyunk és mondjuk egymásnak és sosem ordult meg egyikünk fejében sem más irányba terelődjön a dolog, legalábbis részemről nem
2009. okt. 16. 23:28
 4/7 anonim válasza:
100%
Én Fiu vagyok 17éves és ha részeg vagyok nem-től függetlenül mindenkinek mondom hogy szeretem és aztán ölelkezek is de ha nem lennék részeg akkor sztem nem igazán mondogatnám főlleg nem hím nemüeknek Lányoknal azért szoktam nagy ritkán.De szerintem nincs abba semmi gáz ha 1 fiu azt mondja 1 lánynak "szeretlek".Tehát téged is szeretlek.xddd
2009. okt. 17. 16:46
 5/7 papagenou ***** válasza:
van olyan lány akinek napjában akár többször is mondom, illetve ő is nekem, annak ellenére hogy barátok vagyunk és 99% hogy soha nem is lesz több. ez természetes ha két fél megnyílt egymás előtt, és nem szégyelik kimondani az érzelmeiket, a szeretet szó nem jár azzal hogy csokolj meg.
2009. okt. 18. 18:29
 6/7 anonim ***** válasza:
én nem is tudom mikor használtam ezt a szót utoljára..
2009. okt. 18. 20:21
 7/7 anonim ***** válasza:
érdekes szerintem jo kérdés lány vagyok énis de azért irnék eddig egy pasims e mondta hogy szeret msnen bucsuzáskor igen de élőben soha nem mondták ettől függetlenül h nem mondta éreztem és láttam rajta hogy szeret... szavak nélkül is látszik minden nem kell kimondani azt hogy szeretlek!
2009. okt. 18. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!