Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal 5 hónapja járunk, még sosem mondta ki, hogy "szeretlek" de ma teljesen váratlanul megírta. Ti meggondoljátok, kinek mondjátok ezt, van esélye, hogy csak ugy odavetette?
Msn-en beszéltünk, már épp készültünk elköszönni, én viccből írtam neki, hogy "ugye tudod, hogy utállak?" (csak viccelődtünk, semmi komoly nem volt benne, mielőtt félreérti valaki) erre azt a a választ kaptam, hogy "én meg szeretlek"
Ez olyan meglepő volt, sosem mondott ilyet még, nem is írt.. én csak egy mosolygós fejet küldtem válaszul, bár ezt már megbántam, de először nem is mertem elhinni, hogy ezt komolyan gondolhatja..
Fiúk, nálatok mennyit jelent ez a szó?
én 19 vagyok, ő 28
Miért ne mondta volna komolyan 5 hónap után?
Az én barátom kb. két hét után mondta nekem először, és már több, mint másfél éve együtt vagyunk :).
Szóval az öt hónap még "sok" is, bár nem idő függvénye a dolog, van akire előbb rátör a "vágy", hogy közölje, van aki csak később meri megtenni.
Legközelebb azért viszonozd a dolgot (persze ha te is szereted, de gondolom igen :) ), mert elég rosszul eshet neki, hogy kitárulkozik és te meg úgy teszel, mintha nem történt volna semmi (bár írtad, hogy megbántad, hogy nem másképpen reagáltál).
Szóval hajrá!
Ne félj, szerintem biztos komolyan mondta, a legtöbb fiú nem mondogat ilyesmit csak úgy (tapasztalataim szerint, bár biztos vannak kivételek).
L/23
nagyon aranyos ez a történet, igazán nincs mit, én köszönöm, hogy leirtad ezt:)
annyira aranyos, ha jobban belegondolok, az, hogy az 5 hónap alatt nem mondott semmit,és most ez, remélem komolyan gondolja, ilyenkor nagyon rossz, hogy nem lehetek ott mellette, sajnos várni kell hétvégéig:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!