Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy párkapcsolaton belül miért nem lehet élvezni az Életet?
Én sem értem. Az egyik kérdésre le is írtam az erre vonatkozó véleményem és azt írta az egyik értelmes válaszoló, hogy "nekem biztos a Jézuska vette el".
Mindezt azért mert azt mondtam a kérdezőnek, hogy normális kapcsolatban is ugyanúgy kiélheti magát és érdemesebb is.
Igazából megértem, hogy egyesek milyen plusz élvezetet látnak egy egy éjszakás kalandban. Izgalmas az ismeretlen valahol. Meg az, hogy valaki "rossz kislány".
De ezeket a vágyakat szerintem egy normális kapcsolatban is ki tudja élni az ember, ha olyan párja van. Csak egy kis fantázia kell hozzá. Ráadásul így nem egy 10 percre kap, egy olyan férfit, aki nem foglalkozik vele, hanem akár egy egész életre egy olyat, akinek ő is fontos.
Én a párommal élem ki magam, akit nagyon szeretek és semmi bajom nincs ezzel az életformával.
Szerintem amúgy vannak olyanok akik fiatalon kíváncsiak, hogy miben más mondjuk a szex egy másik féllel meg hasonlók és ha nincs tartós kapcsolatuk, az Ő dolguk. Miért ne tehetnék meg? Mindenkinek más okoz örömet. Ők a mának élnek és azt szeretnék kiélni, nem gondolkoznak hosszútávon szerintem..
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!