Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha szeret akkor miért csalt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szeret akkor miért csalt meg részegen úgy, hogy nem is emlékezett rá?

Figyelt kérdés

Ő vallotta nekem be, mert bántotta ez. A haverok elrángatták diszkóba, ahova sose szokott járni, ott jól berúgott és később a haverjai mondták neki, hogy smárolt két csajjal.. Ez már pár hónapja történt, de engem még mindig piszkál.. Igen, lehet, hogy naiv vagyok, mert még nem csalódtam senkiben ezen kívül..de nagyon szeretem őt..:(

Mi a véleményetek róla?

2013. júl. 4. 00:49
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Igen, az emberek követnek el hibákat..Őszintén elmondta, de a bizalom már nem lesz a régi akkor se és ha nem mondta volna el, el sem tudtam volna hinni meg képzelni, hogy ő valaha is megcsalt...
2013. júl. 4. 01:13
 12/14 sajtosmákosbabkonzer ***** válasza:
lehet a bizalom ugyan olyan, csak nem két nap alatt, abban már inkább hosszú évek munkája lenne :)
2013. júl. 4. 01:21
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem vagyok rá büszke egyáltalán, de voltam életemben egyszer-kétszer s*ggrészeg. Volt, hogy nem emlékeztem semmire, a haverok mondták, hogy olyan állapotban miket alakítottam. Tény, hogy olyankor sok hülyeséget csinál az ember. Sok olyasmit is, amit józanul nem tenne meg. (Igen, köztudott, az alkohol oldja a gátlásokat. Túlzottan is.) Viszont akármilyen mocsok részeg voltam, egy dolog biztos: nem tettem olyat, ami az érzelmeimmel ellentétes lett volna. Én úgy gondolom, hogy az ember olyankor sem tesz olyasmit, amire amúgy legalább kicsit ne vágyna. Nem azt mondom, hogy józanul megcsalt volna... de ha annyira hűséges, akkor még tajrészegen is inkább arról próbál hadoválni, hogy neki milyen csodálatos barátnője van. És nem pedig csókolózni összevissza bárkivel.

Nekem ez a véleményem róla. Az igaz, hogy a jelek alapján tényleg megbánta, de én egy hasonló eset után nem biztos, hogy járni akarnék barátnőmmel.

2013. júl. 4. 05:26
 14/14 anonim ***** válasza:
lányként jártam így én sajnos részegen smaroltam mással a párom kidobott pedig elmondtam neki utólag.
2013. júl. 4. 07:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!