Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Részegen lefeküdtem vele mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Részegen lefeküdtem vele mit tegyek?

Figyelt kérdés
Régóta tetszett a srác meg én is neki és sokan mondták,hogy jöjjünk össze..Tegnap spontán buli volt,ritkán iszok és hamar megártott meg eléggé beütött a pia..Ő sűrűn iszik és már megszokta és ja...Csókoloztunk erre emlékszek azt lefeküdtünk..Reggel felkeltem és néztem nagyokat, ott volt a gumi meg ha jól láttam a félhomályban benne volt a végtermék...Megkérdeztem a srácot,hogy mi volt és hogy...Elmesélte és mondta,hogy huzott gumit nem lyukadt ki meg nem élvezett belém mert akkor reggel szólt volna,hogy baj van..Mègis félek és rohadtul szégyellem magam,hogy életembe elöször ilyet tettem 18 évesen...Szégyentelen vagyok... Mit tegyek?
2013. jún. 29. 21:07
 1/6 anonim ***** válasza:
83%

Nem emlékszel semmire? Az igen.

Szégyellnivalód az van, de majd elfelejtik és Te sem csinálsz többet ilyet.

2013. jún. 29. 21:09
 2/6 anonim ***** válasza:
45%

Hadd gratuláljak!

Részegen megd*gattad magad egy alkesszal.

Mit tegyél? Fogd fel egy jó leckének, és legközelebb 1. ne piálj annyit! 2. válogasd meg, kivel kezdesz!

2013. jún. 29. 21:09
 3/6 anonim ***** válasza:
45%
Vissza már nem tudsz menni a múltba. Felejtsd el. Vagyis próbáld.
2013. jún. 29. 21:10
 4/6 anonim ***** válasza:
45%
Azért remélem, nem msot vesztetted el a szüzességedet.
2013. jún. 29. 21:12
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem szerencsére...
2013. jún. 29. 21:16
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
túl kell lépni rajta, már megtörtént, N
2013. jún. 29. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!