Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szeret akkor miért csalt meg részegen úgy, hogy nem is emlékezett rá?
Ő vallotta nekem be, mert bántotta ez. A haverok elrángatták diszkóba, ahova sose szokott járni, ott jól berúgott és később a haverjai mondták neki, hogy smárolt két csajjal.. Ez már pár hónapja történt, de engem még mindig piszkál.. Igen, lehet, hogy naiv vagyok, mert még nem csalódtam senkiben ezen kívül..de nagyon szeretem őt..:(
Mi a véleményetek róla?
kedves 3-as megerősítem 4-est ez történt velem szilveszterkor.. :D
megtudtam azt is hogy mért szakadt 3 fele a kabátom.. :DDDD
Jó, elhiszem, meg mondom, én is voltam párszor részeg, volt egy-két koleszos bulink, amikor másnap nem tudtuk összerakni, hogy mit csináltunk, mert csak egy-egy mozzanatra emlékeztünk :D De amikor egy-egy ember között alakulgatott valami, arra érdekes módon mindig emlékeztünk, az érintett felek is.
Ha olyan vérmérsékletű lennék, esküszöm kipróbálnám párommal, hogy emlékszünk-e másnap ilyesmire (meg egyáltalán megtesszük-e), de azért ez meredek lenne a kérdés eldöntésére :D
Hát én nem nagyon tudnék bízni ezek után benne.
Ennyi erővel elmegy akárhova a haverokkal, azok leitatják (mert ugye miért ne engedné...-.-) és akármikor megteheti ugyanezt. Szabadságát korlátozni meg nem jó ötlet szerintem, így elgondolkodnék, hogy hogyan tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!