Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha szeret akkor miért csalt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szeret akkor miért csalt meg részegen úgy, hogy nem is emlékezett rá?

Figyelt kérdés

Ő vallotta nekem be, mert bántotta ez. A haverok elrángatták diszkóba, ahova sose szokott járni, ott jól berúgott és később a haverjai mondták neki, hogy smárolt két csajjal.. Ez már pár hónapja történt, de engem még mindig piszkál.. Igen, lehet, hogy naiv vagyok, mert még nem csalódtam senkiben ezen kívül..de nagyon szeretem őt..:(

Mi a véleményetek róla?

2013. júl. 4. 00:49
1 2
 1/14 sajtosmákosbabkonzer ***** válasza:
az ittasság nem mentség de kicsit mégis. ha elmondta, féreg már nem lehet. szerintem enyi felett még épp szemet lehet hunyni 1x
2013. júl. 4. 00:56
 2/14 anonim ***** válasza:
Szerintem azért csalt meg, mert olyan részeg volt, hogy nem is emlékszik rá. Sok csúnyaságot lehet művelni olyan állapotban, nem hiszem, hogy ezért megérné szakítani esetleg, egy esélyt még mindenképpen érdemel, csak ne engedd diszkóba ezután.
2013. júl. 4. 00:57
 3/14 anonim ***** válasza:
Voltam párszor már nagyon durván részeg, egyik alkalommal megcsókolt tök váratlanul egy fiú (nem volt senkim akkor). Azonnal észbe kaptam, hogy ezt nem akarom, és finoman, de ellöktem, aztán leléptem. Aztán nem tudom, lehet én nem tudom, milyen az igazi részegség, de két lánnyal is smárolni...Aki igazán beivott, az beájul/alszik, nem smárolgat, szerintem, egyéb esetben meg csak van egy kis "józan" esze valahol.
2013. júl. 4. 00:57
 4/14 sajtosmákosbabkonzer ***** válasza:
75%
kedves 3-as hidd el be lehet úgy karcolni hogy másnap 8 havert kérdezgetsz végig hogy este 10-től reggel 10 ig mi a búbánatos nyavaját csinálhattál :D
2013. júl. 4. 00:59
 5/14 GrimmjoWwW ***** válasza:

kedves 3-as megerősítem 4-est ez történt velem szilveszterkor.. :D

megtudtam azt is hogy mért szakadt 3 fele a kabátom.. :DDDD

2013. júl. 4. 01:02
 6/14 anonim ***** válasza:
szerintem még bocsájtsd meg, lehet közben volt egy két pillanat amire emlékszik, ill. nem is emlékszik hiszen a haverok mondták neki, szóval ezt el lehet felejteni N
2013. júl. 4. 01:03
 7/14 acelsziv ***** válasza:
9%
és abban mi a jó, hogy olyan részeg vagy, hogy nem is tudsz magadról? Ezt soha nem tudtam megérteni és nálam a részegen elkövetett megcsalásnál az ilyen fokú részegség súlyosbító körülmény. Ha ennyire nem bírja kontrollálni magát akkor menjen a francba.
2013. júl. 4. 01:03
 8/14 anonim ***** válasza:

Jó, elhiszem, meg mondom, én is voltam párszor részeg, volt egy-két koleszos bulink, amikor másnap nem tudtuk összerakni, hogy mit csináltunk, mert csak egy-egy mozzanatra emlékeztünk :D De amikor egy-egy ember között alakulgatott valami, arra érdekes módon mindig emlékeztünk, az érintett felek is.

Ha olyan vérmérsékletű lennék, esküszöm kipróbálnám párommal, hogy emlékszünk-e másnap ilyesmire (meg egyáltalán megtesszük-e), de azért ez meredek lenne a kérdés eldöntésére :D

2013. júl. 4. 01:05
 9/14 edicí ***** válasza:

Hát én nem nagyon tudnék bízni ezek után benne.

Ennyi erővel elmegy akárhova a haverokkal, azok leitatják (mert ugye miért ne engedné...-.-) és akármikor megteheti ugyanezt. Szabadságát korlátozni meg nem jó ötlet szerintem, így elgondolkodnék, hogy hogyan tovább.

2013. júl. 4. 01:08
 10/14 anonim ***** válasza:
#4 bizony ismerős :D
2013. júl. 4. 01:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!