Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti hogy ismerkedtetek meg az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy ismerkedtetek meg az első párotokkal?

Figyelt kérdés

kíváncsi vagyok, biztos lesznek nagyon aranyos történetek :)

17L

2013. júl. 4. 00:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
68%
Legyőztem a hétfejű sárkányt és kimentettem a csajt a toronyból. Beleszerettem, de szomorú vége lett. Kiderült hogy a csaj egy ri.banc plázapi.csa és megcsalt ez első díszköc$öggel. A csaj tűzre jutott a csávó pedig kötélre. Azóta óvatosabban csajozok.
2013. júl. 4. 00:49
 12/20 sajtosmákosbabkonzer ***** válasza:
89%

11- Mario te vagy az?

Luigi

2013. júl. 4. 00:51
 13/20 anonim ***** válasza:
89%

Egy faluban laktunk, így kicsi korunk óta ismertük egymást. Egy időben valahogy közel kerültünk egymáshoz, sokat beszélgettünk és kialakult.

Aztán el is múlt, szerencsére, mert rohadt nagy patkány volt velem.

2013. júl. 4. 00:51
 14/20 anonim ***** válasza:
Együtt önkénteskedtünk :)Pár óra beszélgetés után randira hívott, igent mondtam, és azóta (3,5 év) együtt vagyunk.
2013. júl. 4. 00:52
 15/20 edicí ***** válasza:

Rám írt neten

Egy suliba kerültünk

Először nem mert hozzám se szólni:D

Erőt vett magán és elhívott randizni

2 hónap után járni kezdtünk, mindjárt egy éve:)

2013. júl. 4. 01:01
 16/20 sajtosmákosbabkonzer ***** válasza:
100%
mi ez a rengeteg lepontozás? o.O ennyire irigyek az emberek?
2013. júl. 4. 01:54
 17/20 anonim ***** válasza:
egyetemen egy gyakorlati csoportba kerültünk, de szinte egyáltalán nem is beszélgettünk, csak a vizsgaidőszak előtt kb 1 hónappal, de azt is én kezdtem el.:P 19/L
2013. júl. 4. 09:42
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Osztálytársak voltunk. Nem bírtuk egymást, nem is szóltunk egymáshoz igazán, aztán ketté lett szedve az osztály szakmacsoportokra, barátnőim más "szakra" mentek, alig volt közös óránk.. amelyikre én mentem, az tele volt hülyékkel, meg két normális osztálytársam volt ott, egyik a mostani barátom. Velük dumáltam mindig szünetekben meg órán, megismertük kicsit egymást, szép lassan egymásba szerettünk. :D Elmentem Hollandiába egy időre, az alatt jöttünk rá, hogy hiányzik a másik, és kellünk egymásnak. Hazajöttem, elhívott randira, találkoztunk 1-2 alkalommal, megcsókolt, járni kezdtünk. :D Azóta végeztünk középsuliban, nagy eséllyel mindketten az eltére megyünk, ugyanarra a szakra :D kockaságnak tűnik, de minket az informatika "hozott össze" :DDD ha nem infó szakirányt választom, sose lépünk túl a köszönőviszonyon :D
2013. júl. 4. 10:50
 19/20 anonim ***** válasza:
Nálam ez még a jövő zenéje...már ha lesz ilyen
2013. júl. 4. 22:24
 20/20 anonim válasza:
100%
Hiszitek vagy sem a könyvtárban. 16 voltam és imádtam olvasni. Amikor csak tehettem odamentem iskola után és olvasgattam. Aznap épp egy érdekes történetet olvastam egyedül valamelyik sarokban, a könyvtár legmélyebb zugában. Annyira belemerültem az olvasásba, hogy észre sem vettem, hogy valaki a fejébe hüzta a fél polcot csak mikor egy köny a fejemen koppan. Nagyon fájt, de rendes fiús lányhoz híven nem mutattam ki. Felnéztem, hogy 'Mégis mi a bánat történt?' és akkor ott volt Ő. A megtestesült tökéletesség; fekete haj, zöldes-kék szem és egy nagy mosoly. Miután felsegített bocsánatot kért és elkezdtünk beszélgetni. Megkérdeztem, hogy milyen könyvet keresett és lehet, hogy hihetetlen kicsit, de azt e könyvet kereste amit én olvasgattam olyan nagyon. Ő volt az első és az utolsó. Még ma is együtt járun könyvtárba és habár azóta eltelt 4 év még mindig szeretem őt és ő is engem. :)
2013. júl. 22. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!