Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy ismerkedtetek meg az első párotokkal?
Figyelt kérdés
kíváncsi vagyok, biztos lesznek nagyon aranyos történetek :)
17L
2013. júl. 4. 00:43
1/20 anonim válasza:
Párszor már láttuk egymást, de nem ismertük egymást és akkor még nem tudtuk h ki ő,aztán bejelölt fb-on én meg ráirtam h ki is ő..aztán tisztázódtak a dolgok h ki kicsoda:) nem olyan aranyos de azért leirtam:)
3/20 sajtosmákosbabkonzer válasza:
egy ifjúsági szervezet tagja voltam és egy szomszédos várossal kooperáltunk. és ő is ottvolt. és mivel csapatépítő tréning volt az egész, nemvolt nehéz megismerkednem vele :)
5/20 anonim válasza:
Már az anyaméhben is együtt voltunk Marcsival
6/20 GrimmjoWwW válasza:
haverom áthívta hogy vizipipázzunk nálunk :D
7/20 anonim válasza:
Neten.
Sztem nem aranyos, de akkor is ott. :D
8/20 anonim válasza:
Egy házibuliban ismertem meg!Húú de nagyon utáltam akkor :D
Egész este a sarkamban loholt,én meg állandóan elküldtem a francba :D Majd a közös ismink rá 1 hetére úgy intézte,hogy ott legyen a volt barátom is!Majd 2 évig voltunk együtt!
10/20 A kérdező kommentje:
bővebben is lehet nyugodtan írni, nem csak egy mondatban :P amúgy köszi az eddigi válaszolóknak :)
2013. júl. 4. 00:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!