Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves lány vagyok, és támadt egy kérdésem. Ha valakivel lefekszem házasság előtt, de majd a férjem lesz, az paráznaságnak számít-e? A Biblia szerint?
Figyelt kérdés
2009. okt. 16. 14:23
11/24 anonim válasza:
Mielőtt megveszed az almát, bele kell kóstolni,nemde?
12/24 anonim válasza:
igen...láttam már itt olyan kérdést, hogy jól megvoltak, házasságig nem szexeltek, aztán meg kiderült hogy ágyban nagyon nem illenek össze... szerintem a mai világban lefeküdhetsz a barátoddal. ha egyébként vallásosan élsz, akkor nem emiatt fogsz pokolra kerülni :D
13/24 anonim válasza:
ha akarod tedd meg, foss a bibliára sztem...
14/24 anonim válasza:
Reformátusként nem is kell gyónnod, Te számolsz el a tetteiddel.
Másrészt még Jézus is csak a házasságtörést tiltotta, csak Szent Pál ellenezte az esküvő előtti szexet...
15/24 anonim válasza:
Erdekes kerdes,en katolikus vagyok nekem gyoni is kell,es epp a multkor gondolkoztam hogy gyonjam-e meg vegul arra jutottam hogy az egyejszakas kalandomat meggyonom,de amit szerelembol csinaltam azt nem,mivel az en velemenyem az ha szerelembol lefekszel valakivel az nem szamit bunnek.ezt tanacsolom neked is ha ugy erzed szerelmes vagy es szeretve vagy akkor tedd meg buntudat nelkul mivel a buntudattal csupan magadnak artasz.
16/24 anonim válasza:
16:21-esnek: Az előtted válaszoló vagyok. Már megbocsáss, de meg kell gyónnod, különben a gyónás érvénytelen.
Én például részben azért nem gyakorlom a kat. vallást egy ideje, mert házasság előtti szex és a válás-újraházasodás tilalmával nem értek egyet.
17/24 anonim válasza:
"Másrészt még Jézus is csak a házasságtörést tiltotta, csak Szent Pál ellenezte az esküvő előtti szexet..."
És milyen fura, Szent Pál is benne van a Bibliában...
18/24 anonim válasza:
ha annyira vallásos vagy tudnod kéne hogy igen bűnnek számít. attól függetlenül hogy mi emberek hogyan gondolunk rá. 17 éves vagyok, természetesen még hajadon, de a párommal lefekszek. katolikus vagyok. meg szoktam gyónni. az hogy bűnnek tartod-e vagy sem nem ér semmit, azt ott fönt fogják eldönteni.
19/24 anonim válasza:
A 16:10-es vagyok. Utolsónak: ;s a gyóntatód nem marasztal el téged nagyon azért, hogy "paráználkodsz"?
20/24 anonim válasza:
Akartam írni: "És a gyóntatód"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!