Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan szedjem fel a zenésztár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szedjem fel a zenésztársamat?

Figyelt kérdés

Elkezdtünk együtt zenélni, egy bandában és ő kategorikusan kijelentette még az elején, hogy bandataggal nem kezd. De nekem megtetszett, iszonyúan!! Minden nap csak rá tudok gondolni, tisztára elvette az eszem! És szerintem én is bejövök neki, de nagyon tartja magát az elveihez. Hogyan vehetném rá, hogy szegje meg a saját szabályát és összejöjjön velem? (A bandából való kiszállás nem opció.)

24/L

2013. júl. 2. 21:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Hát, lehet, hogy utána csak neked lenne rosszabb, amikor józanon semmit nem fog csinálni.

Te ismered, de szerintem zenésztárssal tényleg nem érdemes kikezdeni, bármennyire is jól néz ki. Minden kapcsolatban vannak viták, nálatok is lennének, ha ezt a többi tag is észrevenné egyszer, akkor a zenekar rovására menne.

2013. júl. 2. 22:05
 12/15 A kérdező kommentje:
Tudom, ezt a leitatás dolgot csak viccből írtam... :)
2013. júl. 2. 22:30
 13/15 anonim ***** válasza:
Az az érdekes, hogy én is olyan párt szeretnék majd magam mellé, aki szintén zenész :), de lehetőleg ne legyünk egy zenekarban. Viszont attól még szívesen készítenék majd vele egy-két közös számot. :D Kíváncsi vagyok hogy alakul majd az életem pár év múlva, meg hogy egyáltalán hol leszek.
2013. júl. 2. 22:33
 14/15 anonim ***** válasza:
A leitatás jó ötlet!!!!!
2013. júl. 3. 12:02
 15/15 anonim ***** válasza:
Itasd le, kajak!!!
2013. júl. 3. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!