Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szedjem fel a zenésztársamat?
Elkezdtünk együtt zenélni, egy bandában és ő kategorikusan kijelentette még az elején, hogy bandataggal nem kezd. De nekem megtetszett, iszonyúan!! Minden nap csak rá tudok gondolni, tisztára elvette az eszem! És szerintem én is bejövök neki, de nagyon tartja magát az elveihez. Hogyan vehetném rá, hogy szegje meg a saját szabályát és összejöjjön velem? (A bandából való kiszállás nem opció.)
24/L
fogalmam sincs, mit csinálj.... de tényleg car lesz, ha szétmentek, lehet, hogy banda is kárát látja
másrészt meg ne szenvedj, nyomulj rá, aztán kiderül
che sera sera
az én félistenemnek nincs barátnője, viszont megpendíti a gitárt és vele együtt a szívem összes húrját is! Kivagyok miatta, megpróbáltam kiszeretni belőle, próbáltam az eszemmel gondolkodni, de reménytelen, nem sikerült... próbáltam elképzelni, hogy koncert után felszed csajokat - erre mit csinált koncert után? Velem jött inni... szóval tutira ő is érdeklődik irántam, vagy nem tudom... fura... lehet hogy csak barátként gondol rám, ezt jó lenne tudni, mondjuk, elsősorban.
Következő koncertünk után leitatom és rávetem magam, esküszöm! :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!