Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is szokott ilyen érzése lenni?

Figyelt kérdés
már kb 4 hónapja teljessen sz.r embernek érzem magam.. olyan mintha elvesztettem volna a hitem, mintha már nem is élnék, csak sodrodok az árral, utálom magam, utálom amit teszek, már nincs olyan embert akibe 100%ossan megbíznék, volt barátom teljessen tönkre tett, én nagyon szerettem, még sekit nem szerettem így, nem gondoltam volna soha hogy lesz valaki akiért ilyeneket megteszek de végül szakított.. jelenleg csak du.gni járunk össze, tisztában vagyok vele hogy csak kihasznál és nem szeret, mindent megteszek neki és még ő bunkó velem,a kezem is szét van vágva, de nem nagyon érdekli pedig látta, annyit mondott hogy hülye vagyok.. ami tény! még élvezi is szinte hogy tönkre tesz.. régen mindig elítéltem az ilyen dolgokat mint pl az "össze járok vele d.ugni" de már annyira nem érdekel, nekem már m1, az lesz ami lesz, olyan mintha úgyézezném hogy én ezt érdemlem (közbe meg több srác össze akar velem jönni, akik talán még meg is becsülnének ) de nekem csak ő kell.. olyan sz.r embernek érzem magam, úgy érzem mindent csak elrontok, mindenkinek csak csalódást okozok, egy szerencsétlenség vagyok,és nem is tudom minek élek.. nem akarok meghalni, csak egyszerűen nem látom értelmét, már nincs olyan akihez kötődnék.. vannak barátaim, de csak addig vagyok 'boldog' amíg velük vagyok, de nem lehetek folyamatosan velük, nekik is van saját életük.. csak nekem szokott ilyen érzésem lenni??
2013. júl. 2. 21:01
 1/6 anonim ***** válasza:

"jelenleg csak du.gni járunk össze"

Köszönöm, ennyi elég is volt.

2013. júl. 2. 21:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem csak neked hidd el, de nem artana felkeresni egy pszihologust mert ez igy nem mehet tovabb! A pasit meg ertem en hogy szereted de te is tudod hogy jobb lenne nelkule, hagyd el, marmint ne szexelj tobbet velke, ha nem megy mint mar mondtam kerj tanacsot egy pszihologustol, o biztos tud segiteni.
2013. júl. 2. 21:07
 3/6 anonim ***** válasza:
*vele
2013. júl. 2. 21:08
 4/6 A kérdező kommentje:
nemhiszem hogy olyan komoly lenne ez hogy pszihológushoz kéne mennem:).. amúgy tisztában vagyok vele hogy jobb lenne nélküle, de igazából már annyira nem érdekel a dolog, nem akarok keresni mást..
2013. júl. 2. 21:10
 5/6 _Jessy_ ***** válasza:

"nemhiszem hogy olyan komoly lenne ez hogy pszihológushoz kéne mennem"

Pedig kellene. Az alapján, amit leírtál mindenképpen. Magadon segítenél vele.

2013. júl. 2. 21:37
 6/6 anonim ***** válasza:

2. Vagyok, figyelj, ha vagdosod magad es mar nem latod ertelmet az eletnek akkor el kellene menned egy pszihologushoz.

Ertem hogy nem akarsz meg halni es ez nagyon helyes de egy nap talan tulzasba esel majd a vagdosassal es akkor nem lesz visszaut! En tudom, egy baratom is ebbe a hibaba esett, hala egnek el de nagyon megijesztett...

2013. júl. 2. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!