Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is szokott hiányozni a múlt?
A kedvesemmel másfél éve vagyunk együtt. Ő a második barátnőm, tizenkilenc éves vagyok. Volt egy lány, mielőtt az első barátnőmmel összejöttem volna... akibe nagyon, nagyon szerelmes voltam, akivel egy olyan akarom is meg nem is történetet játszottunk négy hónapon át. Nem voltunk együtt, csak ennyi ideig próbálkoztam, eddig tartott neki, hogy eldöntse, mit akar és végül visszautasított. De mégis, négy hónapon át minden nap megmozgatott a gondolat, a lehetőség, a tűz, amit bennem keltett. Tipikus, világot megváltani akaró, forradalmár, lánglelkű bölcsészlány, ráadásul borzasztóan gyönyörű és szexi volt. És sokszor azon kapom magam, hogy hiányzik.
Aztán itt van a volt (első) barátnőm, aki szintén nem egy hétköznapi eset. Egy kis vadóc, szép kék szemekkel és acélbetétessel. És megint csak egy jó adag belső tűzzel meg ráadásul egy kis vonzó romlottsággal, mint Budapest istennőjének közénk szállt angyala. A tipikus... nyár, szerelem, lángolás, rock, első szerelem, elmúlás, fájdalom.
Itt vagyok most, a kedvesemmel, aki egyikükre sem hasonlít, nem lángoló, forradalmár, nem olyan mint én, sokkal hlkabb és visszafogottabb... de azért sokban hasonlítunk. És itt vagyok azzal, hogy sokszor mind a ketten hiányoznak, főleg most, tavasszal, ahogyan az emlékek úgy jönnek elő, mint a lipidekből felszabaduló LSD. Nem zavarják a kapcsolatom, nem jelennek meg a mindennapokban, nincs is arról szó, hogy otthagynám a barátnőmet valami hasonlót keresve.
Vajon ha egyszer vele szakítok, ő milyen erősen fog megmaradni bennem? Félek, hogy a mi kapcsolatunk, ami már most másfél éves, sokkal intenzívebben fog később kísérteni.
Ilyen gondolatai másnak is vannak? Mit gondol a kedves jelenlévő közönség erről?
19f
Én csak annyit gondolok, hogy nagyon szépen fogalmazod meg a dolgokat 19 éves létedre.
Ritka az ilyen fiú.
Szerintem is normális dolog,velem is szokott igy lenni.Nyáron volt az első barátom,de mivel messze volt nagyon,csak 2x találkoztunk.Pár hónapig együtt voltunk,de csak msn-en beszéltünk nagy részben,meg többször szakitott is velem,ami iszonyúan rosszul esett.Mondhatni úgy is,hogy játszott velem,de tudom,hogy szeretett.Csak nagyon nagy volt a távolság és nem tudta eldönteni,hogy feladja-e a szerelmet,vagy próbáljon kitartani mellettem.Végül harmadszorra is szakitott és megmondtam neki,hogy velem nem játszhat többé.Azóta van új barátom,ő közel van hozzám és sokkal többet találkozunk,de sokáig szenvedtem azért,mert folyton eszembe jutott a múlt...mert keveset voltam együtt a volt barátommal,de az a két találkozás nagyon erősen megmaradt bennem.Már azóta tisztáztam a volt barátommal a dolgokat..sokáig azért nem tudtam túllépni rajta,mert úgy éreztem,haragszik rám.Mert a szakitásunk után teljesen más lett,azelőtt sokkal megértőbb volt és nagyon rosszul esett,hogy most teljesen kifordult magából és bunkóskodott velem..szóval túlléptem rajta teljesen.De pl tegnap mentünk a barátommal Pestre,és pont ott voltunk,ahol találkoztam vele.És előjöttek megint az emlékek,nagyon rossz volt.És tudom,hogy akárhányszor megyek oda,mindig eszembe fog jutni...szóval velem is ez van néha.Bocsi,ha untattalak a sztorimmal,csak gondoltam,elmesélem:D
15/L
Dehogy untattál, érdekes történet, köszönöm, hogy megosztottad :-) Egyébként, azt a helyet, ahol összejöttem az első barátnőmmel, mind a mai napig őrzöm az emlékeimben és eldöntöttem, hogy soha nem megyek vissza oda, hogy az a nap érintetlenül, tisztán, minden részletében megmaradhasson ugyanolyannak. De például nekem is sokszor eszembe jut amikor a Blahán járok, mert ott találkoztunk először.
Amúgy köszönöm az összes választ és a dícséretet is :-) És természetesen továbbra is nyitva hagyom a kérdést, várom a további válaszokat!
most kicsit elgondolkoztam a kérdéseden. tényleg szépen írtál róluk, eszembe jutott hogy vajon az én barátom is így emlékezik a régi barátnőire? megszakadna a szívem ha így lenne de lehet hogy csak én reagálom túl :( mi is másfél éve vagyunk együtt, én a volt barátomba halálosan szerelmes voltam, imádtam de most még se tudok ilyen szépen gondolni rá, mert már itt van a mostani barátom akit úgy érzem nála is jobban szeretek :)
szóval nem tudom evvel ki hogyan van... :)
egy 18 éves lány
Érdekes. Én sosem gondoltam, hogy Őt jobban szeretném ennél a két lánynál. Mármint most biztosan, ez tény, mert még mindig szerelmes vagyok belé. Ám sosem gondoltam, hogy jobb lenne most, mint régen, nekem ez valahogy a saját múltam, tehát önmagam átverése lenne. Most őt szeretem, imádom, a legfontosabb dolog az életemben, de szerintem egy igazi szerelemből valami nagyon mélyen megmarad. Az összesből. Ezért nem gondolkozom azon, hogy jobban szeretném őt, mint az előző barátnőmet.
Más kérdés, hogy igyekszem nála jobb lenni, mint az előző barátja és ez a saját bevallása szerint egyelőre sikerült is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!