Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki szokott köszönni másnak, akit látásból ismer?
Figyelt kérdés
Ti, hogy viszonyulnátok ahhoz, ha valaki rátok köszönne? Akit már így látásból elég jól ismersz, megszokott akár villamoson vagy bárhol. Mindennap látod. Ilyenkor köszönni lehet, ha úgy van kedved?:) és vajon a másik fél erre, hogy reagálna?:) Csak érdekel a dolog.2010. dec. 18. 20:01
1/23 anonim válasza:
köszönni mindig lehet, soha nem sértő
egy kis beszélgetéssel összekötve egy kis kellemes színt is vihet egy unalmas metrózásba
hogy ki hogyan reagál, az egyénfüggő
2/23 A kérdező kommentje:
És lánynak is lehet, ha te is lány vagy? Nem érti félre? mert semmi hátsó szándék, csak még sosem köszöntem így senkinek:)
2010. dec. 18. 20:07
3/23 anonim válasza:
Lehet köszönni, de akkor célszerű folytani már egy kicsit a kommunikációt.
4/23 A kérdező kommentje:
Példál hogy hány órája lesz vagy hasonló?
2010. dec. 18. 20:08
5/23 anonim válasza:
Basszus miért hinné mindenki azt a másikra, hogy b..i vagy le...i????
6/23 A kérdező kommentje:
Ez az, ettől még senki sem az:)
2010. dec. 18. 20:08
7/23 anonim válasza:
Hát, ha barátkozni szeretnél, akkor nyugodtan barátkozz vele....Ha csak picit beszélni, akkor nem tudom. Valamit mondasz neki a stílusodban, amit szertnél.
8/23 anonim válasza:
Tavaly mellém ült 1x egy srác a buszon. Egy kicsit beszélgettünk. Másnap megint mellémült, folytattuk. Hazafele menet megint találkoztunk és köszönt, megint egymás mellé ültünk. Azóta minden reggel egymás mellé ülünk és elég jó barátság alakult ki kettőnk között. :)
Szerintem köszönj neki nyugodtan :)
9/23 A kérdező kommentje:
Ki tudja, lehet a legjobb barátnők leszünk:D:)
2010. dec. 18. 20:21
10/23 anonim válasza:
"mert semmi hátsó szándék"
..igen tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!