Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen gyorsan túl lépett volna rajtam?

bántja a dolog csak direkt heccel még avval is hogy úgycsinál midnen oké lenne
tudom
én is ezt csináltam...

első vagyok szintén
az a baj hogy nemtudom már miért tettem én is ezt (talán hülye kis fruska voltam akkoriban) vagy másik lehetőség hogy akkor engem dobtak ki és aztakartam fájjon neki az hogy én túltettem magam rajta
szerintem nem érdemli meg ez a nő hogy miatta szomorú legyél
ne gondolj rá
biztos sokat jelenettél neki abban az időben mikor együtt voltatok, próbálj keresni egy másik lányt :(
ne sírj mert vége lett, mosolyogj mert megtörtént ;)
fel a fejjel
L/18

Ne várd el tőle, hogy kezdjen ő is sírni.
Tiltsd le MSNen, ne nézegesd wiwen, és próbáld elfelejteni.
Nem várhatod, hogy "vállalja a következményeket", semmi kötelezettsége nincs veled szemben, nem lehet veled ebben az ügyben, mert ő dobott ki. Tedd magad túl rajta (tudom én, hogy nehéz, de ezzel nem fogsz segíteni a dolgon)
[Valószínűleg már régóta tervezte a dolgot, korábban elmúlt a vonzalom a részéről. Ezt nehéz megemészteni, de bele kell törődni.]

Naná, már régen túllépett rajtad, igen, még azalatt, amíg együtt voltatok. Hisz ő dobott téged, nem te őt. Nyilván azért mert más tervei voltak. Miért lenne ő szomorú? Ő a saját tervei mentén halad.
Ne várd azt el tőle, hogy ő is sírjon. Nem fog. Azt elhiszem, hogy te ettől jobban éreznéd magad, hogy ő szarul érezné magát nélküled, de ez a keserű igazság, hogy
ő jobban érzi magát nélküled. Ezért szakított. Logikus. Miért mutatna most mást?
Ha túl akarsz jutni a dolgon, akkor hagyd a francba az exedet, nem várhatsz már tőle semmit, és inkább keresd olyan emberek, lányok társaságát, akik téged is vidámabbá szeretnének tenni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!