Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg ilyen gyorsan túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyen gyorsan túl lépett volna rajtam?

Figyelt kérdés
Másfél év után dobott a barátnőm, amivel nagyon padlóra küldött...és nem egyszer mondta már, hogy szörnyen érzi magát amiatt, hogy ezt tette velem és hogy miatta vagyok ilyen állapotba. Én mégse látom ezt rajta (iwiw-es, myvip-es képek és kommentek meg msn személyes üzenetek meg ha látom, akkor se érzem, hogy tényleg annyira bántaná), ami csak olaj a tűzre nálam...hisz úgy érzem hogy gyakorlatilag le se sz*r és rég túltette magát rajtam. Ez normális, mert engem nagyon bánt a dolog?
2009. okt. 15. 22:49
 1/9 anonim ***** válasza:

bántja a dolog csak direkt heccel még avval is hogy úgycsinál midnen oké lenne

tudom

én is ezt csináltam...

2009. okt. 15. 22:58
 2/9 A kérdező kommentje:
de ez miért jó? mit akartok elérni vele?
2009. okt. 15. 23:11
 3/9 A kérdező kommentje:
vagy csak egyszerűen így jobb a lelkiismeretnek? mert ha igen akkor az egy rendkívülien önző dolog...hogy ilyenkor is magára gondol az ember.
2009. okt. 15. 23:11
 4/9 A kérdező kommentje:
Én valahogy most együtt érzést várnék el, azt hogy ne hagyjon magamra ebben az egészben. Ha már megtette azt a lépést, hogy kidobott, akkor vállalja a következményeit. Igen, azt akarom, hogy lássam rajta, hogy bántja a dolog, azt akarom, hogy velem együtt érezze rosszul magát...ezzel legalább látnám, hogy tényleg fontos voltam/vagyok neki. Mutassa már ki az érzelmeit, ha vannak...úristen de fáj nekem!
2009. okt. 15. 23:16
 5/9 anonim ***** válasza:

első vagyok szintén

az a baj hogy nemtudom már miért tettem én is ezt (talán hülye kis fruska voltam akkoriban) vagy másik lehetőség hogy akkor engem dobtak ki és aztakartam fájjon neki az hogy én túltettem magam rajta

szerintem nem érdemli meg ez a nő hogy miatta szomorú legyél

ne gondolj rá

biztos sokat jelenettél neki abban az időben mikor együtt voltatok, próbálj keresni egy másik lányt :(

ne sírj mert vége lett, mosolyogj mert megtörtént ;)

fel a fejjel

L/18

2009. okt. 15. 23:40
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne várd el tőle, hogy kezdjen ő is sírni.

Tiltsd le MSNen, ne nézegesd wiwen, és próbáld elfelejteni.

Nem várhatod, hogy "vállalja a következményeket", semmi kötelezettsége nincs veled szemben, nem lehet veled ebben az ügyben, mert ő dobott ki. Tedd magad túl rajta (tudom én, hogy nehéz, de ezzel nem fogsz segíteni a dolgon)

[Valószínűleg már régóta tervezte a dolgot, korábban elmúlt a vonzalom a részéről. Ezt nehéz megemészteni, de bele kell törődni.]

2009. okt. 16. 00:02
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Naná, már régen túllépett rajtad, igen, még azalatt, amíg együtt voltatok. Hisz ő dobott téged, nem te őt. Nyilván azért mert más tervei voltak. Miért lenne ő szomorú? Ő a saját tervei mentén halad.

Ne várd azt el tőle, hogy ő is sírjon. Nem fog. Azt elhiszem, hogy te ettől jobban éreznéd magad, hogy ő szarul érezné magát nélküled, de ez a keserű igazság, hogy

ő jobban érzi magát nélküled. Ezért szakított. Logikus. Miért mutatna most mást?

Ha túl akarsz jutni a dolgon, akkor hagyd a francba az exedet, nem várhatsz már tőle semmit, és inkább keresd olyan emberek, lányok társaságát, akik téged is vidámabbá szeretnének tenni.

2009. okt. 16. 00:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Felejtsd el minél hamarabb, ezt az élet rendje.
2009. okt. 16. 09:30
 9/9 anonim ***** válasza:
Biztos sokszor eszébe jutsz, elvégre a másfél év, az nem tűnik el nyomtalanul. De ő is próbál normálisan élni tovább, neked is azt kellene tedd. Ne foglalkozz a lánnyal, meg azzal mit ír ki (amúgy attól hogy nevetős szmájlit ir, nem biztos hogy nevet).. Ismerkedj bátran, és keress valakit /valakiket, akik veled lesznek ebben a nehéz időben. :) Még annyi minden vár rád az életben. 17/L
2009. okt. 16. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!