Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? (bövebben lent)

Figyelt kérdés

A párom el akkar hagyni 11hónap után.

Semmi gond nem volt a kapcsolatunkkal.

Nem tudom hogy mi is az oka valójában.

Mit lehetne tenni ilyenkor?

2009. okt. 15. 22:39
 1/9 anonim ***** válasza:
ülj le és beszélj vele, kérdezd meg mi az oka h elakar hagyni...meg ha egyszer azt mondja h elhagy abba sajnos bele kell törődnöd...:( de az okát mindenképp tudnod kell
2009. okt. 15. 22:43
 2/9 anonim ***** válasza:

Mondjuk megkérdezni,hogy mi az oka! Ok nélkül,ha minden szuper az ember nem szakít.Ha tudod az okát és tudod,hogy hogy lehetne azon javítani,akkor beszélj vele és kérdezd meg,hogy ha ezen változtatnátok,akkor adna-e még egy lehetőséget,szeretné-e.

Ha nemet mondd,akkor rohandt sz@r,de el kell engedni.

2009. okt. 15. 22:44
 3/9 anonim ***** válasza:
Tutti, hogy nö van a dologban. Ha egy pasi nem ad értelmes magyarázatot, hanem csak himmeg-hömmög, de szakítani akar... akkor az csak nö-ügy! Ez tapasztalat! Kérdezd azért meg..., de látod a reakcióját. A hallgatás és a pofavágás is sokat elárul....
2009. okt. 15. 23:15
 4/9 A kérdező kommentje:
Ő azt mondja, hogy csak azért mert már nem érzi azt a szikrát mint az elején.
2009. okt. 15. 23:24
 5/9 anonim ***** válasza:

Semmit, örülj hogy őszinte, és nem a "miért csalt meg?" kezdetű kérdést kellett feltenned.

felejtsd el, és keress mást.

2009. okt. 16. 09:31
 6/9 anonim ***** válasza:
dettó ugyanez volt velem is, csak én fiú vagyok. 3 év után ez a duma "nem érzem már ugyanazt mint az elején", aztán kiderítettem, 1 hónappal a szakítás után,hogy egy harmadik van a dologban... tehát lehet hogy hiába kérdezed meg, úgysem fogja elmondani. 23F
2009. okt. 16. 09:33
 7/9 A kérdező kommentje:

De nem olyan könnyű elfelejteni, hiszen ő az akivel eddig a legtovábbtartó kapcsolatom volt és ő az akit eddig a legeslegjobban szerettem, sosem tudom majd elfeledni őt.

Annyira elvok keseredve nem tudom hogy mit tegyek.

2009. okt. 16. 10:24
 8/9 A kérdező kommentje:

9:33asnak tuti hogy nincs másik csaj a dologban, arról tuti hogy tudnék.

Te hogy dolgoztad fel 3 év után?

2009. okt. 16. 10:26
 9/9 anonim ***** válasza:
Nálam ugyanez volt... tagadta a pasim, hogy nö lenne a dologban. Jött ilyen nagyon agyonaszott sablonos dumával. No, nehéz volt feldolgozni..de egy új kapcsolat, új érzelmekkel majd felejtet mindent. Egyébként nem éri meg epekedni olyan után, aki ilyen kónnyen feladja a kapcsolatot.
2009. okt. 16. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!