Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ebből több? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki bulizik, iszik, cigizik. Ő nagyon laza, bátor, magabiztos. Én neki pont az ellenkezője vagyok: nem vagyok az a bulizós tipus, nem iszom, nem cigizek és én nagyon gátlásos, önbizalom hiányos vagyok. Ő már nem szűz, én még az vagyok (ő 20 éves, én 16). Lehet köztünk több?Eddig négyszer randiztunk, de félek hogy többször már nem fog jelentkezni, mert neki nem egy ilyen lány kell...2011. nov. 6. 21:45
1/3 anonim válasza:
lehet. téged nem zavar, hogy ő ilyen, és te ezzel nem tudsz azonosulni? vagy tudnál, csak nem mertél (eddig)?
2/3 anonim válasza:
Hülye egy világban élünk, komolyan.
3/3 anonim válasza:
mitől lenne bátor? amúgy lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!