Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy van egy srác akivel már jártam mondjuk úgy ő volt az első komolyabb barátom(hosszabb ideig),rajtunk kivülálló okok miatt szakítottunk.Aztán egy ideig csak néha néha beszéltünk.Aztán most hogy eltelt azóta 2-3 év egy ideje többet keres megint.Van amikor célozgat vagy konkrétan megmondja hogy fontos vagyok még neki még járna velem stb,másnap letagadja.Miért csinálja ezt?(20 is elmúlt)Én nem akarok vele járni amit tudattam is,fontos nekem de mint csak barát.Ha nem keresem keres és ez így megy már egy jó ideje.Nem értem mit akar mert általában csak célozgat stb ha rákérdeznék tuti tagadna vagy eltünne megint.Bár nem hiszem hogy sokáig bírná.Talán szeret még mindig?lehúzosakat ne légyszives.Nem vagyok 15-16 éves már mielőtt oltanátok,csak tanácstalan.Egyébként van egy 2,5éves kapcsolatom amiről ő is tud.
2009. okt. 15. 21:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy érez még valamit irántad, vagy újra. Ami sztem őt is összezavarja, de az, hogy mond valamit, aztán másnap letagadja, az rá nézve gáz. Én nem foglalkoznék vele, mikor ír vagy keres, akkor mindig mondd, hogy dolgod van és lássa rajtad, hogy boldog van, MSN-en hamar rázd le, hogy mész el a barátoddal. Előbb utóbb, befejezi ezt...
2009. okt. 15. 22:08
 2/3 A kérdező kommentje:
Próbáltam már hogy nem keresem de akkor mindenhol ír és keres.Az a baj hogy nem akarom elveszteni a barátságát de ha ő érez még irántam valamit akkor más választásom azt hiszem nem lesz.
2009. okt. 15. 22:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Az a lényeg, hogy lássa, hogy boldog vagy az új kapcsolatodban és más nem agyon érdekel, keménynek kell lenned, ha nyugodt akarsz maradni.
2009. okt. 16. 20:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!