Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nektek számítana, ha mások...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek számítana, ha mások szerint a párotok nem néz ki jól?

Figyelt kérdés
Fontos-e az, hogy mások (a társdalom, barátok, család) is vonzónak tartsa a párodat, vagy elég ha megfogott valamivel és Te számodra különleges?
2013. júl. 2. 13:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz mások véleményével...
2013. júl. 2. 13:32
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Tökéletesen elég, hogy én vonzónak tartsam a páromat.
2013. júl. 2. 13:32
 3/11 anonim ***** válasza:
1,2! igazuk van N
2013. júl. 2. 13:33
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Az en parom, nem pedig a barataime, tarsadalom vagy akarkie. Nekem kell tetszen, en kell szeressem es elfogadjam ugy ahogy van. Persze jolesik, ha megjegyzik, hogy jol nez ki a baratom vagy valami, de nem azert jovok ossze valakivel, hogy statusszimbolumkent felvagjak vele.
2013. júl. 2. 13:33
 5/11 anonim ***** válasza:
Érdekelne a véleményük, de semmi több, nem változna a véleményem ha nekik nem tetszene a nő.
2013. júl. 2. 13:35
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

"Nektek számítana, ha mások szerint a párotok nem néz ki jól?"

Soha! nem érdekel mások véleménye..

2013. júl. 2. 13:35
 7/11 anonim ***** válasza:

Én írtam egy listát azokról, akiknek ebben a helyzetben érdekel a véleménye:

Ha valakit kifelejtettem, majd leírom később.

2013. júl. 2. 13:40
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem, kicsit sem érdekelne. De van olyan értelmes családom, baráti köröm, hogy nem mondanák azt: " te figyelj, ronda a pasid". És vagyok olyan értelmes, hogy nem kérdezgetem: " te figyelj, szerinted jó pasi a barátom? " Mert ha nekem tetszik, nekem persze hogy az, és csak ez számít :)
2013. júl. 2. 13:46
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
Igen, sajnos. Nekem volt olyan párom, aki nem nézett ki jól. Zavart, hogy mindenki bizalmatlanul méregette, akivel csak találkoztunk. Nem emiatt szakítottunk, de biztosan benne volt ez is, amiért nem tudtam eléggé megbecsülni. Azóta volt több bombanő párom is (a jelenlegi meg szexbomba), ég és föld a különbség. Nem igaz, hogy nem számít.
2013. júl. 2. 14:20
 10/11 anonim ***** válasza:
Cseppet sem.
2013. júl. 2. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!