Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy szabadulhatnék meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szabadulhatnék meg a volt barátomtól?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Több mint egy éve szakítottam a barátommal akivel 2 évig voltunk együtt, szakításnál meg beszéltük, hogy barátok maradunk. Semmi probléma nem volt addig, amíg meg nem ismerkedtem a jelenlegi párommal. Nem lakunk együtt de sokat itt van nálam. Ilyenkor a volt barátom is be állít egy baráti csevegésre, késő délutánig itt van mikor azt hisszük, hogy megszabadultunk tőle 2-3 óra múlva vissza tér, hogy mi lenne ha közösen filmeznénk. Mikor mondjuk neki, hogy szeretnénk kettesben lenni, akkor ki szeretne menni a mosdóba, éhes, szomjas, egy kicsit pihenne mert el fáradt. Mikor haza ér ide telefonál, hogy mit csinálunk, Ő biztonságba haza ért minden rendben van vele.

Szerintetek miért csinálja ezt? Nagyon jó barátok voltunk, mindent meg beszéltünk ha valami problémánk volt, volt neki is egy kapcsolata de nem tartott sokáig. El mondta nekem el fogadtam örültem neki, hogy boldog lesz, nem készítettem ki Őket. De ami velem csinál már kezd kiborítani és nem értem, hogy miért csinálja ezt.

Ő 23 éves.

Én 21/L

2013. júl. 1. 23:40
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, reménykedett, hogy újra összejöttök, és vigyáz, nehogy együtt lehess az új barátoddal.
2013. júl. 2. 00:49
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehetne kihívni a rendőrséget vagy valakit csendháborításért?
2013. júl. 2. 00:51
 13/21 anonim ***** válasza:
jaj ez nagyon gáz te ontottad el,ha valakivel szakítassz nem szabad barátnak maradni utána ennek mi értelme van?? ha nem akarsz vele lenni ne is találkozzatok ,beszéljetek ez egy normális szakítás után.
2013. júl. 2. 08:59
 14/21 A kérdező kommentje:
Nagyon jól megvoltunk barátként mindent meg tudtunk beszélni. Az Ő elmondása szerint nem szeretne már tőlem semmit, csak jól érzi magát velünk mikor itt van a párom is. De lehet tényleg ott rontottuk el, hogy megbeszéltük barátok maradunk. Köszönöm a válaszokat, ment mindenkinek a zöld kéz!
2013. júl. 2. 11:28
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Ne engedd be, mikor abbahagyja a csengetest/kopogtatast irj neki egy smst hogy ne jojjon vissza, mert most kettesben akartok lenni es kesz. Vagy amikor becsenget ajtot nyitsz neki es megmondod hogy most nem alkalmas es ravagod az ajtot. Ha nem leptek fel erelyesen vele akkor soha nem fog ez megszunni.
2013. júl. 2. 15:32
 16/21 anonim ***** válasza:
Nekem is ez lett volna a következő kérdésem, hogy minek barátkozol vele ezek után. Lehet, hogy jó társaság, de ha azt sem tartja tiszteletben, hogy a saját lakásodban szeretnél egy kis nyugalmat, nem barát.
2013. júl. 2. 17:58
 17/21 anonim ***** válasza:

Vagy:

"Itthon vagyunk, de nem fogadunk hívatlan vendéget."

"Most szeretkezni fogunk, maradj, ha nézni akarod."

2013. júl. 2. 20:55
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
ha nem megy el, hivogat, az már zaklatás, jelentsd fel
2013. júl. 8. 03:08
 19/21 anonim ***** válasza:
a szeretkezésest, szerintem szivesen nézné, vagy felajánlkozna, hogy beszáll
2013. júl. 8. 03:28
 20/21 anonim ***** válasza:
Mibe, hogy inkább ő menekülne mindenhonnan, ahol összefuthat a kérdezővel, mint hogy végignézze, ahogy a szerelme mással van együtt.
2013. júl. 8. 14:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!