Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális dolog, hogy kérnem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális dolog, hogy kérnem kell gyakorlatilag a barátomtól a szeretkezést?

Figyelt kérdés
Nem, nem vagyok szexmániás, semmi ilyesmiről nincs szó, másfél évet voltunk együtt, eleinte több volt, aztán a végén már havonta 1x, egyéb okok miatt. Aztán szakítás volt, nem emiatt, de újra együtt vagyunk már 1 hónapja. 2 alkalommal volt szeretkezés, konkrétabban egy alkalommal, amikor nem volt ő túl fáradt. A családom nem lesz itthon most utoljára délelőtt (iskola miatt), ilyen már nem lesz szeptemberig, főleg hogy gyakorlatilag egész nyáron sajnos nem leszünk együtt. Nincs semmi dolga a barátomnak, gyakorolgat csak, de én úgy gondolom, ha az ember igazán szereti a másikat, tud a kedvében is járni, és nem kényszerjelleggel menne az egész. Vagy csak én gondolom úgy, hogy akár fel is cserélhetné a két dolgot, hogy először velem van, aztán gyakorolgat, ahelyett hogy fordítva lenne? A szeretkezés erősítené ezt a kapcsolatot, érzelmeket még jobban, fizikai úton ki lehet mutatni. Egyszerűen nem hiszem el.. 20/L, ő 24/f
2013. jún. 11. 19:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Valami gáz van a barátod libidójával. 24 évesen egészséges férfiak éjjel-nappal dugni akarnak.
2013. jún. 11. 19:20
 2/3 anonim ***** válasza:

Én 7 éve vagyok együtt a férjemmel, 4 éve házasok ebből, gyerekünk is van, ami mellett meg pláne nem könnyű szexelni, de 1 hónap alatt 2 szex? Hát az még nekem is kevés volna.

Az én férjem se egy nagy szexmániás, én inkább vágyom rá, mint ő, de ennyitől még ő is többször kívánja.

Én biztos a helyedben megbeszélném vele, hogy mi a gond, miért nem kívánja. Mert vannak ilyen férfiak, nők, akik nem igényelnek gyakori szexet, de ha te igen, akkor el kéne rajta gondolkozni, hogy biztos olyan jó lenne-e mellette. Mert akinek nem csak az érzelmek, hanem a testiség is fontos, annak a nem megfelelő mennyiségű vagy minőségű szexből előbb-utóbb gondja lesz. És akkor abból nem igazán szokott hosszú távú kapcsolat lenni.

Amúgy lehet hogy csak nem egy kezdeményező típus.

Ha felveszel egy szexi fehérneműt és bedobod magad, nem hiszem, hogy tudna ellenállni.;-)

2013. jún. 11. 19:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát ez k*rva gáz, ne haragudj. Egészséges huszonéves férfi éjjel nappal dugna. Még az sem lehetne magyarázat, hogy nem szeret a pasid, mert a libidója akkor is működne feléd.
2013. jún. 11. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!