Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Álltunk a buszmegállóba, egy fa alatt, tavaszi idő volt, reggel fél 8 előtt, letettem a táskám, az se érdekelt hogy az alja vizes lesz, mert előző nap esett. Megölelt, adtam neki egy puszit, visszapuszilt, majd egy kis csók elcsattant.
Arra gondoltam, te jó isten, az első csókom. Utána zavaromban elfordítottam fejem, és megöleltem. 15 voltam
18/L
Na, ezt amúgy is le akartam írni valamikor. :)
Tavaly volt november végén. Egy számomra nagyon kedves srác végre felutazott Pestre. Elmentünk a Bambuszliget nevű étterembe, ahol megkért, hogy kamerázzam le őt sushi evés közben, egy munka miatt. Persze meg voltam győződve arról, hogy barátok vagyunk. Hülyültünk rengeteget, nagyon jól éreztünk magunkat. Végül betértünk egy romkocsmába is. Egy pohár bor társaságában már ölelkeztünk, egymásnak dörzsöltünk az orrunkat. Volt szájrapuszi, csók is. Először nem hagytam, utána már igen. Annak örülök nagyon, hogy egy igazi rózsaszínködös, kedves emlék marad. Cseppet sem bántam meg. Egyik kedvenc számom (Péterfy Bory - Ópium) szólt az akció közben.
17 éves voltam/vagyok. Azóta teljesen beleestem a srácba, de ő (már) sajnos nem szeret úgy, mint nő a férfit. Őrjítő. :(
15 voltam, és a Dunaparton ültünk suli után, és ott csattant el. A lányt a gólyatáborban ismertem meg, és akkor elmélkedtem rajta, hogy milyen lenne Vele. Aztán vettem a bátorságot, elhívtam, majd a randi után 3 nappal történt meg a csók :)
azóta sajnos vége lett, de sebaj túléltem. szép volt az az idő :)
16/f
Nem történt még velem ilyen...
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!