Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlag feletti vagyok minden tekintetben, miért nem találok magamnak megfelelő társat? 23f
Nem kell azzal kezdeni, hogy nagyképű vagyok, meg öntelt, stb... Nem magamtól találtam ki ezt.
Az átlagtól jobban nézek ki mások (nem ismerősök, tehát részlehajlás nem játszik) elmondása alapján. A műveltségem és a lexikális tudásom is a legmagasabb a 10 fős társaságomban (ők sem buták). Egyetemet végeztem, nem vagyok antiszoc, szorongós, ilyesmi...
A belsőmmel is minden rendben, szvsz. Nem bántottam még senkit, nem csalnám meg soha a barátnőmet. Az őszinteség híve vagyok és hiszek abban, hogy beszéddel mindent meg lehet oldani. Nem sorolom tovább, az ilyen alap dolgok nem hiányoznak belőlem. Sok emberből igen, mégis ők a boldogak és nem én.
"Idővel te is megtalálod a hozzád valót." <-- Ilyen hsz-t nem kérek, köszönöm. :)
2 komment mióta is számít órák ótának ?
mellesleg most írtam le először ezt a szót, szóval nem értem szerinted miért pattogás ez...
egyre lentebb süllyedsz a szememben, szóval már a jókívánságom sem jön szívből :D
és megint csak azt tudom mondani, hogy itt derül ki az igazi személyiséged.
de nem is rontom tovább itt a levegőt, én segíteni jöttem ide, de neked minden hiábavaló, szerencsére nekem már van egy átlag feletti tényleg rendes párom :)de hogy te sem normális, sem jófej nem vagy azt bebizonyítottad, így megválaszoltad a saját kérdésedet.
Mi az átlag? ez elég relatív. ;) Nem kellhet mindenkinek ugyanaz.
Az élet igazságtalan. De gondolkodj pozitívan, állj így az emberekhez is. Ne húzd le az előző kommentelőket se, igaz, hogy unalomból irkálnak ide, de nagy részben csak segíteni akarnak és te kérted a véleményüket. Ne is várd, hogy megértsenek, nem ismernek, persze, hogy hozzá tudnak szólni, nincsenek a helyzetedben.
Abból, amit leírtál nem igazán derül ki, hogy mi a problémád. Valószínű semmi, csak vársz az igazira, aki nem terem minden fán. Ennyi. De akár kérsz "Idővel te is megtalálod a hozzád valót." típusú válaszokat, akár nem, ez így van. Ismerkedj sokat ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!