Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlag feletti vagyok minden tekintetben, miért nem találok magamnak megfelelő társat? 23f
Nem kell azzal kezdeni, hogy nagyképű vagyok, meg öntelt, stb... Nem magamtól találtam ki ezt.
Az átlagtól jobban nézek ki mások (nem ismerősök, tehát részlehajlás nem játszik) elmondása alapján. A műveltségem és a lexikális tudásom is a legmagasabb a 10 fős társaságomban (ők sem buták). Egyetemet végeztem, nem vagyok antiszoc, szorongós, ilyesmi...
A belsőmmel is minden rendben, szvsz. Nem bántottam még senkit, nem csalnám meg soha a barátnőmet. Az őszinteség híve vagyok és hiszek abban, hogy beszéddel mindent meg lehet oldani. Nem sorolom tovább, az ilyen alap dolgok nem hiányoznak belőlem. Sok emberből igen, mégis ők a boldogak és nem én.
"Idővel te is megtalálod a hozzád valót." <-- Ilyen hsz-t nem kérek, köszönöm. :)
Minden tekintetben átlag feletti- még az egoizmus terén is.
A dolgok, amiket felsoroltál, önmagukban mind vonzó és jó tulajdonságok, de nem mindegy, hogyan tálalod mindezt. Ha úgy, hogy a beszélgetőpartnered azt érzi, még ha tudat alatt is, de lenézed, akkor nyilván nem fog kedvelni. Viszont ha érdekes formába öntve adod elő, akkor ismét más a kérdés.
Néztél már Big Bang Theoryt (Agymenők)? :) Ha nem, legalább egy részbe kukkancs bele, az elmondásod alapján lehetnél akár egy bizonyos "Sheldon Cooper"-féle pasi is :D Nem is csúnya, és a lexikális tudása meg az IQ-ja nem is kevés, szorongani se szorongós (a sorozatban ezt a szerepet másnak osztották), és mégis, mindettől függetlenül, nem nagyon profi az emberi kapcsolatokban. :)
De mivel nem ismerlek, nem tudom megmondani, miért nem találsz magadnak megfelelő társat. Így csak tippelni tudok, és azt is elég silányan... :/ Sajnálom. De azért hajrá! :) Abban mindenkinek igaza van, hogy zsák a foltját... ;)
#21: nem azt írtam, hogy zseni vagyok, hanem azt, hogy átlag feletti. Sajnos manapság elég gyér az átlagember.
Emberi kapcsolatok teremtésével semmi bajom. Bárkivel elbeszélgetek.
Nem, de most kitérünk a hatalmasnak hitt intelligenciádra.
Ha fele annyit tudsz mint amennyire fényezed magad,akkor megoldod a feladatot.Többen próbáltak kédést feltenni,de azokat ki tudnád keresni a googlen ahogy írtad.Így hát olyan feladatot kapsz a tesztelésre amelyet nem tudsz.Viszont letelt az időd,úgyh ezt buktad már amúgy is.
Csak h ne offoljak.Akinek ekkora az egója,azt h is tűrné el bárki is maga mellett?Okosabbnak hiszed magad mint a "10 fős társaságod",1 nőnél is okosabbnak hiszed magad valószínűleg.Akkor a hatalmas intelligenciáddal fogj meg 1-et.Nyűgözd le.1 nárcisz vagy.Így ha valóban hű de milyen jól is néznél ki elnéznék neked a csajok.De valószínű h azért a fejed is kissé elcseszett nem csak az egód.Ezért nem találtál még "társat" magad mellé.nézd meg azokat akik valóban jó pasik.Mindnek van is barátnője.Most mérlegelj h ezek szerint te h nézel ki....
Persze, mindenbe bele lehet kötni. :D
Valószínű, hogy ennek a szerencsétlennek is az volt a célja, hogy kihozza belőlem ezt a stílust.
Te kérdeztél,nem írtad oda h 80% alatt nem lehet válaszolni.(Nem rég regisztráltam bocsáss meg a százalékom miatt.)
Tudod én nem vagyok olyan tökéletes pasi mint amiylyen te vagy.Mégis jókat szórakozok hetente a barátaimmal,több barátnőm is volt.Most is boldog párkapcsolatban élek.És nem szorulok rá h GYIK-on kérdezgessem az embereket arról,h mi a gond velem,mikor én olyan tökéletes vagyok.Egyetemet jelenleg végzem,és nem tartom magam okosabbnak a baráti társaságomnál.És ők is szintén egyetemi hallgatók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!