Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlag feletti vagyok minden tekintetben, miért nem találok magamnak megfelelő társat? 23f
Nem kell azzal kezdeni, hogy nagyképű vagyok, meg öntelt, stb... Nem magamtól találtam ki ezt.
Az átlagtól jobban nézek ki mások (nem ismerősök, tehát részlehajlás nem játszik) elmondása alapján. A műveltségem és a lexikális tudásom is a legmagasabb a 10 fős társaságomban (ők sem buták). Egyetemet végeztem, nem vagyok antiszoc, szorongós, ilyesmi...
A belsőmmel is minden rendben, szvsz. Nem bántottam még senkit, nem csalnám meg soha a barátnőmet. Az őszinteség híve vagyok és hiszek abban, hogy beszéddel mindent meg lehet oldani. Nem sorolom tovább, az ilyen alap dolgok nem hiányoznak belőlem. Sok emberből igen, mégis ők a boldogak és nem én.
"Idővel te is megtalálod a hozzád valót." <-- Ilyen hsz-t nem kérek, köszönöm. :)
Én már írtam ide, és megpróbáltam kedvesen válaszolni, bár már előttem is szidtak téged, de az utánam érkező válaszokra adott reakcióidból kiindulva... tényleg egy se.gg vagy. Már bocs, de ha neten keresztül sem vagy képes megtartani a nyugalmad, mikor idegenek mondanak rád butaságokat, akkor kétlem, hogy a való élet nehézségeit könnyedén vehetnéd. Eleinte, még az első válaszomnál, még én is kíváncsi lettem volna rád, de azóta 4 oldalnyi szemetet olvastam tőled, és komolyan, ha neten, ismeretlenekkel, akiket valószínűleg az életben nem hoz össze a sors, így beszélsz, akkor kétlem, hogy tényleg olyan jó és tökéletes ember lennél, mint ahogy magad beállítod.
just sayin'...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!