Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretem, de nem nagyon tudom kimutatni neki, mit tegyek?
Ma szóvá tette a párom hogy nem érzi úgy hogy szeretem,mert nem mutatom ki és rég nem is mondtam hogy szeretem,pedig ő próbál értem mindent megtenni és kimutatni hogy szeret,de én nem igazán viszonzom.Elég feszült vagyok mostanában,kb 2 hét múlva születik közös gyermekünk,így a terhesség vége felé nem nagyon bírom már a terhet.
Előző hosszú kapcsolatomban nem kaptam érzelmi kimutatást és lehet elvadultam?nem tudnék evvel a jóval mit kezdeni?és nem is vagyok az a nagyon bújós,csak néha,ezt is hiányolja.
Hogyan szereted őt? Mit csinálsz? Ha magadban van egy gondolatod vagy érzésed, de semmilyen tett nem követi, vagy sehogy nem látszik rajtad, akkor nem fogja tudni a másik. Szóval, hogyan szereted őt?
+ Neki mi kellene?
Miben nyilvánul meg az, hogy "nem tudom kimutatni"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!