Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom kimutatni társaságban, hogy szeretem a barátnőmet?
Figyelt kérdés
A barátnőm azt mondta, hogy nem vagyok kedves, és figyelmes, és hogy társaságban nem mutatom ki, hogy szeretem. Mit tegyek?2010. júl. 30. 14:59
1/5 anonim válasza:
társaságban pl ülj mellé tedd rá a fejed a vállára adj neki néha az arcára puszit simogasd a combját fogdmeg a kezét néha adj a szájára puszit:) nemkell minden másodpercbe azért:)
2/5 anonim válasza:
Legyél kedves és figyelmes, a társaságban pedig mutasd ki hogy szereted.
Mit nem lehet ezen érteni?
Ha sokan vagytok együtt, te akkor se másokkal foglalkozz.
3/5 anonim válasza:
Akit igazán szeret az ember, azért bármiről képes lemondani!
Ha társaságban vagytok, ajánld fel a csajod a haveroknak!!!
Értékelni fogja, hogy lemondasz róla, mert annyira szereted, és ezt ki is tudod mutatni társaságban
4/5 anonim válasza:
hatalmas paraszt az elöttem szóló no de jó értelembe
amikor nem társaságba vagy hogy mutatod ki ?
úgy kell kimutatni társaságba is
5/5 anonim válasza:
tedd fel az asztalra és mindenki előtt hágd meg, de jó keményen!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!