Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsinyes, ha én sem fogom felvenni a telefont?
Múltkor telefonon összevesztem nagyon a párommal, aztán lenémította a telefonját és sehogy sem tudtam elérni. Lenyugodtam, lemondtam miatta a másnapi programomat, hogy együtt lehessünk, de ezt sem tudtam tudatni vele. Mindegy, aztán megoldódott és kibékültünk.
Ma hívni fog, hogy holnap mikorra menjek ki elé. Szerintetek kicsinyes "bosszú" lenne, ha nem venném fel? Szerintem fogalma sincs, milyen, amikor lehetetlen elérni valakit és beszélni vele, tőle pedig nem ez volt az 1. alkalom, hogy nem vette fel, mikor fontosat akartam.
Igazából csak azt akarom, hogy tudja, milyen idegölő érzés.
Régen megígérte, hogy nem lesz több ilyen, aztán mégis lett .. Hátha így végre felfogná..
Kibékültünk, de igen, idegesít, hogy neki fogalma sincs arról, hogy milyen az, amikor valakit nem lehet elérni!
Néha kicsit el van szállva magától, azt hiszi, hogy ő bármit megtehet.
Szerintem inkább azzal, hogy ezt csinálta téged akart megtanítani arra, hogy nem érdemes hisztizni, veszekedni, időt adott arra, hogy kitombold magad, csak épp ő erre nem volt kíváncsi. Azzal, hogy Te ezt visszaadod neki, ezzel nem érsz el semmit. Szerintem legalábbis.
Az én pasim bevágta az ajtót, és elment. Persze ettől még idegesebb lettem. Most már meggondolom, hogy picsogjak -e vele, vagy sem. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!