Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit tennéttek, ha a pasitok kijelentené, hogy az exe szebb volt?
a) leszarnátok
b) bal egyenes, 3 borda lerúgása, szívlapáttal tarkón bszni
c) lerombolná az önbizalmatokat
d) otthagynátok / visszaküldenétek az exhez
e) úgy tennétek mintha leszarnátok, de éreztetnétek vele h nem tetszett amit mondott
Pasik is írjanak, ha a barátnôjük hasonlót csinált/csinálna!
30/30-as nagyon tetszett! Ez az! :)
Nekem azt mondta a csaj, hogy az exéé nagyobb volt! Én ezzel a mérettel rendelkezem, ezt kell szeretni vagy nem szeretni. Hagytam volna ott emiatt?! Dehogy! Inkább ezzel a mérettel vettem el feleségül és hoztunk össze három gyermeket!
Különben én is olyasmit mondanék, hogy akkor menj vissza hozzá, változnak az idők, romlott a látása, meg ilyesmik. Ha tetszik, akkor azért csak "visszaszólnék", de nem dobnám el magamtól. Elvégre akármilyen szép is volt a csajzat, valamilyen ok miatt MOST itt van nálad és nem nála! Ezt használd ki és ne azon keseregj magadban, hogy EBBEN a pillanatban mit gondol rólad. Sokszor tapasztaltam már, hogy nem mindig jobb a szebb és nem mindig rosszabb a "csúnyább"!
43/F
Nem az a lényeg,h tényleg szebb-e, hanem, hogy KIJELENTETTE.
Tök fölösleges infó, vagyis inkább ártalmas. Ki kell baszni!!! azonnal!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!