Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit tennéttek, ha a pasitok kijelentené, hogy az exe szebb volt?
a) leszarnátok
b) bal egyenes, 3 borda lerúgása, szívlapáttal tarkón bszni
c) lerombolná az önbizalmatokat
d) otthagynátok / visszaküldenétek az exhez
e) úgy tennétek mintha leszarnátok, de éreztetnétek vele h nem tetszett amit mondott
Pasik is írjanak, ha a barátnôjük hasonlót csinált/csinálna!
B Mert ezt bunkón közölte veled
C Mert az igazság néha fáj
D Ehhez nem kell magyarázat, az exe remélném nem fogadja vissza, mert időközben ő is talált jobbat.
Koszonom a valaszokat! :)
Kedves Palvin Barbizo, nem, ha azt mondana, hogy az a Barbi szebb, leszarnam. Mert soha a budos eletbe nem fog vele talalkozni, se beszelni. De az exe? Akit annak idejen meg szeretett is? Kicsit zavaro, mert most en vagyok vele, nem az ex. Ne versenyeztessenott kutyaval, ha erted, mire gondolok ;)
Oke, az utolso mondatnak fussunk meki megegyszer!:D
szoval, arra akartam kilyukadni, hogy Ne versenyeztessen doglott kutyaval! Na, csak sikerult leirni .:D
Mond meg neki hogy akkor ezentúl te is az exe vagy..
(hátha ettől téged fog ismét szebbnek látni xD)
Velem megtörtént. Azt mondtam, hogy márpedig szerintem én vagyok a szebb, nem nekem van $eggig homlokom, hörcsögarcom meg malacorrom. Utána el lett terelve a szó, de magamban eldöntöttem, bosszút állok.
Elmentem hozzá, felizgattam, levetkőztettem pucérra.
Lehúzta a felsőm, már fogdosta volna a mellem mire eltoltam a kezét és azt mondtam: hát az exé úgyis jobban tetszett, ezért nincs nyúka-piszka.
Felálltam és mosolyogva otthagytam pucéran, aztán meg kitöröltem netről és az életemből is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!