Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Mit tennéttek, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit tennéttek, ha a pasitok kijelentené, hogy az exe szebb volt?

Figyelt kérdés

a) leszarnátok

b) bal egyenes, 3 borda lerúgása, szívlapáttal tarkón bszni

c) lerombolná az önbizalmatokat

d) otthagynátok / visszaküldenétek az exhez

e) úgy tennétek mintha leszarnátok, de éreztetnétek vele h nem tetszett amit mondott

Pasik is írjanak, ha a barátnôjük hasonlót csinált/csinálna!

2013. júl. 1. 10:59
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

Jogos lenne a dolog, ha en kerdeztem volna ra. De o egyszeruen csak kijelentette. Nem varom el, hogy engem tartson a vilag kozepenek, de ha mar osszehasonlit az exeivel, legalabb ne kosse az orromra!

Egyebkent csak annyit ert el ezzel, hogy amiota bekozolte, azota annyi onbizalmam nincs, hogy nyilvanos helyen beszeljek, kicsit kicsipjem magam, vagy pl egy olyan alap dologhoz, hogy egy aktust en kezdemenyezzek.. Es egyaltalan nem erzem magam nonek mellette.. pedig boldog vagyok..

Kicsit furja az oldalam, amit irtal, de koszonom az oszinteseged, mert eleg elgondolkodtato a hozzaszolasod:D

2013. júl. 1. 11:46
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
és még nem hagytad el?
2013. júl. 1. 12:05
 13/33 anonim ***** válasza:
82%

Mivel a férjemnek nincs exe, ezért nem is mondhatna ilyet. De ha lenne, és ezt mondaná, akkor én azt mondanám, hogy az exemnek meg nagyobb volt a farka!

Tudom nagyon jól, hogy igazából minden nő szebb nálam a világon, szarul is érzem magam ez miatt, de nem kell, hogy még a képembe is vágja, hogy ő is ugyanezt gondolja rólam!

És igen, más a helyzet, ha én kérdeznék rá!!!!

27/N

2013. júl. 1. 13:56
 14/33 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki nem tudja megtalálni a szerelmében a szépséget és másokhoz hasonlítgatja, az érzelmi és értelmi szinten is fejletlen egyéniség, egy igazi nő nem marad meg egy ilyen mellett.

Nekem minden partnerem tetszett a maga módján, mind más ember más típus volt, eszem ágában sincs egyiket a másikkal ilyen módon versenyeztetni.

2013. júl. 1. 14:53
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
Vajon mit szólna ez a fantasztikusan jellemes és őszinte úriember, ha a lány is kijelentené egy őszinteségi rohamában, hogy: ne haragudj, szívem, de az exem klasszissal jobb volt az ágyban nálad, mondjuk olyan elhanyagolható mérettel mint a tiéd, csoda lenne, ha egyáltalán képes lennél érdemlegeset nyújtani.
2013. júl. 1. 15:18
 16/33 A kérdező kommentje:
15:28 ! Eleg diplomatikus ;)
2013. júl. 1. 15:49
 17/33 anonim ***** válasza:
48%

Nálam nyugodtan kijelenthetné, mert ez tényleg így van.

Legalább őszinte lenne. Engem ugyan nem zavarna.

De nem mondja.

Valószínűleg azért mondja, mert ott van a fejében a csaj.

2013. júl. 1. 20:46
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
különbség van az őszinteség és a bunkóság között..
2013. júl. 2. 01:36
 19/33 anonim ***** válasza:
100%

Akit szeretünk, számunkra ő a legszebb.

Nekem is a párom egy fokkal szebb az ördögnél (igaz, ő férfi), de valahogy eszembe nem jutna ilyet mondani, mert nekem ő szép, mert szeretem...érted már?

2013. júl. 3. 07:24
 20/33 anonim válasza:
23%
Ha azt mondja, hogy palvin Barbi szebb mint te akkor pofonvágod és otthagyod...? Az a lényeg, h kit szeret, és nem az, h ki a szebb! Kérdezd meg, h ezzel most mire céloztál? Szakítani akarsz? Ha igent mond akk mond meg neki h kössz h eddig csak áltattál és a helyedbe lekevernék neki egy jó nagyot!
2013. júl. 3. 08:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!