Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rózsaszin köd. Hagyjam szerintetek?
Legjobb bnöm(18ak vagyunk mind a ketten) ugy néz ki hogy alakuloban van egy kapcsolata egy sráccal. Amiota a fiu fb-on bevallotta neki hogy szerelmes azután elkezdett a bnöm velem olyan furán viselkedni, furán irt(nem egy városban lakunk, ezért fbon tartjuk a kapcsolatot, de szoktunk talizni, bulizni kb 2 hetente)
aztán a fiuval összekaptak vmin, és utána megint tök normális volt velem a bnöm, aztán most megint egy hete ugynézki hogy tényleg lesz köztük több, most megint teljesen fura velem. Már kétszer irtam neki hogy ugy megváltozott a viselkedése velem, és irta hogy ő is észrevette ezt. (régebben is volt ilyen, régebben szolt ha ugy vette észre hogy távolodik a barátságunk, nem értem, ha mostis kezdte ő is észrevenni, mért én szoltam neki ?)
volt egy buli amit egy éve terveztünk hogy megyünk, ilyen telek buli(ő mindenkit ismer, én csak őt) és akkor oda nem mentem, mert hogy ő a fiuval akart aludni, hiába kérleltem hogy velem aludjon, (mert én ott senkit se ismertem csak őt, és idegenekkel nem akartam aludni) mondtam hogy tölem egész este vele lehet csak aludjon velem.
szval a lényeg, hogy teljesen rozsaszin köd van neki, teljesen máshogy viselkedik. Az is eszembe jutott hogy lehet féltékeny, mert régebben mindig mondta hogy mivan ha nemis ő tetszik a fiunak, hanem én, vagy valami másik bnönk?
mit tegyek? többet ne hozzam szoba hogy megváltozott? kezdek ugy lenni vele hogy hagyom, had jöjjön rá ő a dolgokra, majd keres ha akar..
Bocs az oszintesegemert de elegge fiatal
Es eretlen ez a sztory
Ez sok esetben igy van sajnos
2 jo baratno az egyik bepasizik majd
Hanyagolja a baratnot.
A lannyok ilyenkor a pasit teszik elso helyre
Te most nem kellesz- bocs nem sertesnek
Szanom
Nekem nehany baratsagom szunt mar meg igy
Nem tudsz mit tenni ellene
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!