Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy egy kicsit foglalkozzon velem a barátom?
Figyelt kérdés
Fura hogy itt kérdezek meg embereket erről hiszen énaztán nagy pasifaló vagyok. De most elbizonytalanodtam.2 hónapja járok a barátommmal, és valahogy nemérzem a törődést és a szeretetet. Pedig mindig mondja meg a haverjai is azt állítják hogy odavan értem, mégis én nem érzem. Nagyon sokszor én keresem van hogy napokig nem ír. Persze azért mert dolgozik. De azért egy sms beleférne emellett sosem mondta még szóba hogy szeret, írta meg utalt rá de soha nemmondta. és nembújik hozzám ilyenkis "úgyszeretlek"-et sugalóan kedvességből csak úgy. Miért lehet ez és mit tegyek hogy változzon?2008. jún. 23. 17:07
1/4 anonim válasza:
Azt megmondhatod neki, hogy aggódsz miatta, ha nem ír sms-t és örülnél neki, ha már nem tudtok minden nap talizni... gondolom ezt, abból amit írtál (a munka miatt). De szerintem még korai, hogy mondja, hogy szeret, mert csak 2 hónapja vagytok együtt, majd akkor mondja, ha teljesen biztos magában.
2/4 anonim válasza:
Szerintem ha nem érzed a szeretetet és a törődést, akkor nincs is oda érted ez a fiú.Mondd el neki hogy mit gondolsz, hogy úgy érzed nem foglalkozik veled annyit és úgy ahogy neked jól esne és szeretnéd ha ez változna.Figyeld hogyan reagál erre.Ha semmi nem változik akkor azt mondom, hagyd a srácot mert nem értékel igazán.Jobb néha egyedül menni mint másokkal olyan uton ami nem a miénk és méltatlan hozzánk.
3/4 anonim válasza:
Szerintem a legfontosabb, hogy meg kell tudni beszélni, ha valamelyik félnek gondja van a kapcsolattal vagy a párjával. Vannak érzelmesebb pasik viszont vannak olyanok, akik nem igazán szeretnek "bujni, szeretgetni". beszéld meg vele, hozd fel a témát, ha tényleg annyira oda van érted, akkor meg fogja érteni.
4/4 A kérdező kommentje:
igen köszönöm az eddigi kommenteket . csakhogy mi nagyon nem beszélünk.. nem az a megnyílós fajta. és nemhittem hogy így rabul tud ejteni egy ilyen fiu, de ő valahogy más(külsőre egy isten) és talán emiattt most elvette az eszem. a probléma az hogy tudom hogy nemnagyon illik hozzám belsőleg. mégis odavagyok érte és minden találkozásnál megdobban a szívem
2008. jún. 24. 22:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!