Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a szerelem hm?

Figyelt kérdés

Sok kapcsolatom volt már és azt vettem észre, hogyha teljesen normális kapcsolatot akarok élni valakivel, és normálisan is viselkedek(nem az, hogy nyálas vagyok) ,hanem tényleg az a normális elmegyünk ide-oda mindent megbeszélünk stb akkor csak elvagyunk egymással, persze jó az elején aztán lehet jó a szex, lehet jó bármi mégis egy idő után szar lesz az egész. Mintha taszítana el magától a nő szép lassan, persze én ezt nem szoktam kivárni ,hanem szakítok inkább már, hiába szeretjük mindig ez van.

De amikor egy szemét vagyok egy lánnyal minden szavam egy hazugság persze ezt teljesen elhiszik, ha megcsalom őket , ha megütöm(direkt csináltam) szó szerint szerelmesek belém. Kidobnak aztán felhívnak egyszer csak ,hogy már jobban vannak találkozzunk stb(persze ezek a kapcsolatok is szarok). És az a furcsa ,hogy volt olyan lány akivel semmi nem volt jó ő se szeretett velem lenni én se vele már,és amikor elkezdtem szadizni egyre jobban szeretett meg. Most miért van ez?:S

tök szar az egész, hogy ilyen mocsoknak kell lenni egy kis szeretetért vagy kötődésért? tudom az lenne a válasz, hogy "csak a ku**ák szeretik ezt", de ez nem igaz, a teljesen normális csajok is ilyenek csak máshogy kell őket megtörni . Szóval ez lenne a szerelem? 20/f

2013. jún. 30. 17:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Na, találj ki még több hülyeséget, hogy hitelesebben hangzzon a sírásod...
2013. jún. 30. 17:48
 2/3 anonim ***** válasza:

A nők kicsit hülyék és macsósnak férfiasnak látják ha a pasi bunkó . Azért ha lehet ne verd a nőket .

Mindegy hosszútávon szerintem minden nő belátja hogy a "langyosvíz" férfitipus jobb .

2013. jún. 30. 17:51
 3/3 A kérdező kommentje:
Felfújható Sárkány azt se tudod miről van szó:D de igazad van hallgatok rád 15 éves gyerekekre szoktam.
2013. jún. 30. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!