Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16-18 éves fiúk! Szerintetek?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, volt 5 hònapig egy baràtnõd. Jòl müködött a kapcsolat, nagyon szerettétek egymàst, a làny mindent megadott neked(tényleg mindent, kivéve a szex, azt még nem, de hamarosan sor került volna rà, viszont petting mindig volt),törõdött veled, szàmíthattàl rà. Elõször külsõre fogott meg, aztàn mikor megismerted, hirtelen belészerettél. Szòval kívül-belül nagyon vonzòdtàl hozzà, össze is illettetek. Majd te elhagytad õt mert úgy érezted, màr nem szereted a lànyt, tulajdonképpen ràuntàl. Kezdted azt érezni, hogy màsik làny lehet ennél is többet tudna nyújtani neked, esetleg szexelhetnél is. Hiàba a jòl müködö, biztonsàgos kapcsolat, hiàba szép minden, hiàba hogy a làny nagyon szerelmes beléd, te még is elhagyod, önbizalommal telten, hogy te biztos talàlsz még jobbat, hiszen fiatal vagy stb. Hamarosan ugyan lesznek is pàrkapcsolataid, de mindegyik làny elhagy, nem törõdik veled. Egyedül maradsz, magànyos és csalòdott leszel, hogy még sem jött "jobb" làny. Ebben az "àllapotban" visszamennél ahhoz a lànyhoz, aki igazàn szeretett volna? Vagy szerinted màr úgysem fogadna vissza és csak lejàratnàd magad, ezért inkàbb keresel màst? Vélemények?2013. jún. 30. 14:41
1/4 anonim válasza:
Én nem mennék vissza hozzá, mert azt nem érzeném korrektnek. Úgy érezném hogy olyan a helyzet, hogy ha nincs ló, jó a szamár is.
2/4 anonim válasza:
Nem hagynám ott azt a lányt aki törődne velem, de a szexre még ' nem készűlt fel' !!! F/18
3/4 anonim válasza:
Hát ha nekem lesz ilyen barátnőm akkor az 100%,hogy nem fogok ráunni,nem fogom megcsalni és szakítani vele. De ha ebben a helyzetben lennék akkor már nem mennék vissza hozzá mert tudnám,hogy én vagyok a világ legnagyobb idiótája,hogy egy ilyen tökéletes lányt otthagytam. 19/F
4/4 anonim válasza:
Meg történt veled, mi? Ezt elcseszted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!