Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki elkezdett sportolni, hogy leadja a felesleges kg-at es utanna "ra talalt a szerelem. "?
Azt mondjak, hogy csak ugy fogok masoknak tetszeni, ha magamnak is.Na most en 19eves es 166cm, 64kg vagyok.Egyaltalan nem tetszem magamnak, nincs onbizalmam. Ha bele nezzek a tukorbe derektol felfele csak egy hajpacnit latok.Pedig a karom es a labam eleg ropi.Az egyik ismerosom azt ajanlotta, hogy kezdjek el futni,felulest,guggolast csinalni, hogy fogyak par kg-ot es akkor jobban fogok magamnak tetszeni es masoknak is.
Szerintetek van benne igazsag?
19/L
elsősorban az étrenden múlik a fogyás, de az hogy fogyás után milyen jó az alakod pedig valóban a sporton.
önmagában nem megoldás a jó test de nagyon sokat segít, önbizalom téren is, egyel több dolog amivel elégedett vagy és egyel kevesebb ami miatt nem.
Amikor én látványosan fogyni szoktam, akkor nagyon sokat eszek. A magyarázat egyszerű: sokat mozgok mellette. Viszont, ha nem tudok mozogni, akkor figyelnem kell a kajára.
Felüléstől, guggolástól nem fogsz fogyni, ezektől elsősorban izmosodni fog, ha rendszeresen és sokáig csinálod. A futás és a bringázás sokkal hatékonyabban fogyaszt. Ezeknél jól mérhető a fejlődés és ezekre büszke tudsz lenni (= tetszeni fogsz magadnak). Ajánlom még a teljesítménytúrákat. Még ismerkedésre is nagyon jók a szabadban végett mozgások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!