Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek? Hogy tudnám anyámmal megértetni? 15l
az 1ik haverom áthívott X-box maratonra.(anya nagyon jól tudja h imádom az x boxot :D ). de nem enged át éjszakára. rengetegszer elmondtam neki énis, és a haverom is hogy nincs köztünk semmi, és soha nem is lesz! csak szeretjük egymást mint barátok, mintha a bátyám lenne(azzal meg nem szokás lefeküdni...)de történt 1 éve 1 kis félreértés:
elmentünk táborba( valami másik suli szervezte) és lehetőségünk volt nekünk is menni. meg még pár haveromnak. eljött az este. én átmentem a fiúkhoz filmet nézni, ők meg sorban dőltek ki. és mivel már nagyon elfáradtunk, befeküdtünk az ágyba(4en) és néztük a filmet. az 1ik haverom kijelentette, hogy megy aludni, és átment a saját ágyába. ott maradtam az x boxos "bátyámmal", és az 1ik haverjával. néztük a filmet, a másik is elaludt, átrugdostuk az ágy másik végébe, mi meg néztük tovább. aztán elaludtunk. reggel amikor a fiúk tanára bejött hogy ébressze őket, észre vett engem is, és kiverte a balhét, hogy ő nem dugni hozott el minket, stb. mi mondhattuk hogy nem csináltunk semmit....a csávó felhívta az 1ik tanáromat, aki meg anyámat, és hazaértem, egyből rángatott volna a nőgyógyászhoz...... mondhattam neki is hogy semmi nem volt, csak filmet néztünk és elaludtunk, nem hitt nekem. aztán nem lett nőgyógyász, nem akartam menni.(de így utólag belegondolva, lehet hogy akkor jött volna rá hogy nem történt semmi... na mind1). azóta nem nagyon kedveli az x boxos haveromat..... a kérdésem az lenne, hogy anyámmal hogy tudnám megértetni, hogy semmit nem csinálnánk nála, mert ha fiúkhoz megyek át, akor egyből kapom a " kihez mész? mikor jössz? telefonszáma? holl lakik? anyukája telefnszáma? anyukája/apukája otthon lesz? " .. szal nekem az elég kínos amikor felhívja az anyját az 1ik haveromnak és MEGPARANCSOLJA neki, hogy amíg én ott vagyok ne menjen el stb.......valaki?
Sajna kicsit bonyolultabb a dolog:
- Nem hiszem hogy jól esne. Utána persze hinne neked, de más miatt még jobban utálnád.
- Semmit nem fog segíteni, mikor esetleg tényleg vonzódsz majd valakihez. Sőt: ha egyszer hagytad magad elnyomni, anyukád utána még erőszakosabb lesz.
- Még ha mind2-t vállalod is, bizonyítod hogy akkor ott nem történt semmi. Ezen túl ha még meg is bízik benned ezután, ami szerintem nem túl valószínű, bizonyítod hogy te nem akarsz semmit a barátodtól. De azt hogy ő akar-e valamit tőled, és rá tud-e venni, nem.
És szerintem nem is járnál rosszul vele, csak várjatok még 1-2 évet.
Pont ezért írtam: hívd át a barátod, és hadd vigyázzon rád és éjszakázzon az akinek ez a hülyesége. Akkor mindenki jól jár.
szia
én 14 vagyok de oda megyek ahova akarok :) mármint nagyon sok 18-19 éves fiú barátom van és ezt anyumék meg is értik és bíznak bennük, velük oda megyek ahova akarok :) este bulikba is :) öszintének kell lenned anyuddal és elenged :)
Istenem,de szörnyű ez a kamaszkor:-((((((
Majd ha te leszel anyuka és a 15 éves lánykád egy kisfiúnál alarja tölteni az éjszakát, akkor lesz nagy gombóc a torkodban.
Ne haragudj, de nem tudok együttérezni veled.
Hasonló kamaszkorom volt nekem is, és én is otthonba akartam kerülni. Nem sikerült, mert sem a gyámhatóság, sem az iskolapszichológus, sem a szociális munkás nem segített. Eljöttem 18 évesen, de hiába: csak bukások sorozata minden amit csinálok. Csak most 10 évvel később értem meg, hogy ez egyedül annak a következménye, hogy otthon elnyomtak, és ösztönösen mindig ilyen helyzetbe kerülök. Aztán meg nézem, hogy aki otthonból jött, 18 évesen már volt életcélja, ügyvéd lett, jól keres… és hiányzik neki, hogy nincsenek szülei, próbálja megkeresni őket. Én meg sajnálom hogy nem csapott beléük a villám. Mindenki a saját szintjén nyomorog, ő mégis jobban járt.
Sajnos azt ajánlom, menj otthonba ha tudsz.
Persze nyomják a dumát, hogy otthonba nem lesznek szerető szüleid… Mert most vannak?!
Viszont garantáltan nem fogsz életed végéig tartó pszichológiai sérülést sem elszenvedni.
(Ezt most le fogják itt pontozni, de aki nem volt a helyembe, megértem miért.)
28/F
Szia
Bocsi, nem sértésnek szánom, de...anyukád nem valami normális.. Mármint jó, történt egy kis félreértés, de szerintem ha ennyire nem bízik benned, inkább magában kellene keresni a hibát, hogy vajon miért hazudik neki a saját lánya? (Mármint te nem hazudsz, csak ő hiszi ezt rólad)
De amúgy a tanár se volt semmi, legalább is egyik volt osztálytársam 5.-ben sztriptízelt osztálykiránduláson a 6.-os fiúknak (mert együtt ment a két osztály kirándulni) az osztályfőnökünk meg pont bement a szobába és látta, hogy a csaj fehérneműben nyögdécsel minden és semmit nem szólt..jó mondjuk minket nem nagyon csípett az ofőnk, ezért végül is érthető, hogy le se sz.rt minket magasról..de na, azért a ti tanárotok se normális vagy nem tom ki volt az, aki meglátott titeket :S
15l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!