Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt anyu és hogy tudom vele megértetni, hogy én vele vagyok boldog?
Figyelt kérdés
A párom idősebb nálam, már egyedül él és dolgozik, én viszont még tanulok és anyukámmal élek. 8 hónapja vagyok együtt a barátommal, imádjuk egymást és eddig úgy tűnt, hogy anyu is szereti őt. Én vidéki vagyok, ő pesti, anyukám meg a vidékiekhez van hozzászokva. A párom meg nem az a pörgős típus, csendes, és teljesen máshogy él, mint anyu valaha élt. Mostanában mindig felhozza, hogy ha a mamámékhoz elmegyünk, akkor miért nem visz nekik valami piát, és hogy nekem semmit sem kellene fizetnem, amit én bunkóságnak tartok, mert oké, tényleg ő szokott fizetni, de szerintem jogos ha még akkor is meghívom valamire, ha ellenkezik. Anya úgy gondolja, hogy majd lassan leesik a rózsaszín szemüveg és más embert fogok látni, pedig már rég nincs szemüveg, ugyanolyanok vagyunk a párommal és nagyon boldogok vagyunk.2012. nov. 5. 21:13
1/14 TOMAtm válasza:
sehogy az anyák már csak ilyenek....
3/14 A kérdező kommentje:
20L 29F
2012. nov. 5. 21:15
4/14 anonim válasza:
Anyád el van tévedve. Miért kéne mindent a férfinak fizetnie, ha már ennyit küszködtek a nők az egyenjogúságért? Nem úgy működik ez, hogy csak az előnyeit nézzük a dolgoknak, de a hátrányait ugyan úgy lepasszoljuk. Egyáltalán minek avatkozik bele ezekbe, holott nem is az ő dolga lenne? Valami baj van vele.
5/14 A kérdező kommentje:
Mivel az ő kapcsolata anyagiakon alapuló kényszerkapcsolat, amiben nem boldog, lehet féltékeny, vagy tényleg fogalmam sincs..
2012. nov. 5. 21:16
6/14 anonim válasza:
vagy csak szimplán félt, mert a párod 9 évvel idősebb. ő esetleg úgy gondolja, hogy még 1-2 év és már gyereket szeretne. esetleg a munkája nem szimpatikus neki. nem mondta, hogy mi a kínja?
7/14 A kérdező kommentje:
a kor nem probléma, egyszer volt tőlem 1 évvel idősebb barátom, akkor meg azért piszkált, hogy olyan mellettem mintha a fiam lenne.. nem csak külsőre.
2012. nov. 5. 21:18
8/14 A kérdező kommentje:
szerinte furcsán viselkedik a párom.. grafikus, nem tudom, hogy ezzel mi lehetne a problémája
2012. nov. 5. 21:19
9/14 anonim válasza:
Azért az a 9 év tényleg kicsit para, pláne, hogy te csak 20 vagy, még pár év és őszülni fognak a golyói is.
10/14 anonim válasza:
1. A szemüveg még bőven fent van, emiatt ne aggódj.
2. Ez a korkülönbség nem vészes egyáltalán.
3. A szülők féltik a gyerekeiket. Az anyák pláne.
Egyszerűen ülj le vele nyugiba beszélgetni és mond el neki, mesélj az érzéseidről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!