Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt anyu és hogy tudom vele megértetni, hogy én vele vagyok boldog?
Figyelt kérdés
A párom idősebb nálam, már egyedül él és dolgozik, én viszont még tanulok és anyukámmal élek. 8 hónapja vagyok együtt a barátommal, imádjuk egymást és eddig úgy tűnt, hogy anyu is szereti őt. Én vidéki vagyok, ő pesti, anyukám meg a vidékiekhez van hozzászokva. A párom meg nem az a pörgős típus, csendes, és teljesen máshogy él, mint anyu valaha élt. Mostanában mindig felhozza, hogy ha a mamámékhoz elmegyünk, akkor miért nem visz nekik valami piát, és hogy nekem semmit sem kellene fizetnem, amit én bunkóságnak tartok, mert oké, tényleg ő szokott fizetni, de szerintem jogos ha még akkor is meghívom valamire, ha ellenkezik. Anya úgy gondolja, hogy majd lassan leesik a rózsaszín szemüveg és más embert fogok látni, pedig már rég nincs szemüveg, ugyanolyanok vagyunk a párommal és nagyon boldogok vagyunk.2012. nov. 5. 21:13
11/14 A kérdező kommentje:
a kor az tényleg nem számít.. észre sem vesszük, mert én érettebb vagyok, nála meg össze sem tudom tenni a képet, hogy ő majd jövőre 30 lesz :)
2012. nov. 5. 21:23
12/14 A kérdező kommentje:
nincs, nem látok mindent tökéletesnek a kapcsolatunkban. Egyébként köszönöm az eddigi válaszokat !
2012. nov. 5. 21:25
13/14 anonim válasza:
grafikus az rajz szakma,az oké.Szerintem kor különbség,vagy kinézete a baj.Mond el anyukádnak,hogy neked mi a véleményed a párosdrol
14/14 A kérdező kommentje:
amikor összejöttünk még mondta azt is, hogy helyes.már többször mondtam neki, hogy nekem nem furcsa a viselkedése és teljesen jól elvagyunk, és imádunk együtt lenni..de ettől a pénz témájától rosszul vagyok, én nem bírom kihasználni a barátom..
2012. nov. 5. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!