Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Boldog akarok lenni, olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Boldog akarok lenni, olyan nagy vágy ez?

Figyelt kérdés
2012. nov. 3. 16:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
minden ember az akar lenni.
2012. nov. 3. 16:29
 2/16 anonim ***** válasza:
Ja ki nem szeretne az lenni, de sajnos nem mindenki kapja meg azt amit szeretne.
2012. nov. 3. 16:33
 3/16 anonim ***** válasza:
Teszel is érte?
2012. nov. 3. 16:36
 4/16 A kérdező kommentje:
Folyamatosan teszek és tettem is mindig. Valahogy mindig központi kérdés volt az életemben (nekem is) sok más mellett. Sajnos úgy érzem viszont, hogy már teljesen felesleges és csak ábránd marad, hogy egyszer újra az lehetek a párommal.
2012. nov. 3. 16:39
 5/16 anonim ***** válasza:
én is ezt kérdeztem, csak társra vonatkoztatva. amikor azt látom hogy a legdagadtabb legigénytelenebb vagy "más nemzetiségűeknek"csöveseknek, kukásaknak is van párjuk, nagy kérés hogy nekem is legyen?
2012. nov. 3. 16:48
 6/16 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom nekem nem az a lényeg, hogy legyen párom, hanem hogy boldog legyek. Ezt általában legkönnyebben valóban egy pár tudja megadni, de ha már a párommal nem vagyok boldog legalább az életem egyéb szempontból lehetne az.
2012. nov. 3. 16:53
 7/16 anonim ***** válasza:
Inkább a pároddal kellene megbeszélned, hogy mit tehetnétek a boldogságodért. Mi itt legfeljebb csak egyetérteni tudunk veled.
2012. nov. 3. 16:56
 8/16 anonim ***** válasza:

Egyáltalán : tudod, mi a boldogság ? Nem lehet, hogy elmégy mellette, miközben keresed a boldogságot ?

A boldogság az általában nem egy állandó érzés. Boldog vagyok, mert van egy párom, mert sikerült a munkahelyemen egy feladatot megoldanom, mert láttam egy jó filmet, mert nem fázom, van fedél a fejem fölött, mert van mit ennem, van tiszta ruhám, esetleg mert lesz egy gyermekem. Ha nem tudsz ezeknek a dolgoknak örülni, ezektől nem vagy boldog, akkor mi okozna boldogságot ?

2012. nov. 3. 16:56
 9/16 anonim ***** válasza:

a boldogságot nem a párunktól kell elvárni...

egyedül is boldognak kell tudni lenni. a mi életünkért nem ő a felelős. ezt sokan nem tudják ám.

2012. nov. 3. 16:57
 10/16 A kérdező kommentje:

Igazatok van. Tényleg a párommal kéne megbeszélnem, de ő alkalmatlan rá és ezt nem is tagadja. Régen más volt ... mindegy.

És abban is, hogy nem csak a párkapcsolat adhatja meg. Az egy nagyon fontos része, de sok más is van. Egy (ill. kettő) boldogságom mindenképpen van, konkrétan ők ketten táplálják a lelkem, a két gyermekem. Ha ők nem lennének sokkal nehezebb és másabb lenne minden.

2012. nov. 3. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!