Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Boldog akarok lenni, olyan nagy vágy ez?
Azért jó más nem szimplán beszélgetni is róla. Legalábbis nekem biztosan, mert így könnyebben túl tudok esni egy-egy ilyen időszakomon.
Annál mindenképpen jobb minthogy mások felé forduljak, röpke boldognak hitt percekért. (És nem konkrétan a megcsalásra gondolok.)
A barátom megcsalt, átvert, kihasznált és paraszt módon eldobott.
Azt hittem ott pusztulok meg, amikor ez így megtörtént (mert kb egyszuszra az egész), mert egyáltalán nem ilyen ember volt, csak rájött az "élhetnék"..
Ha én képes voltam felkaparni magam a földről és egyedül kitalálni, hogy legyek újra boldog, akkor te is biztos, hogy ki tudsz valamit találni, pasidtól függetlenül is...
Nem olyan nagy vágy, természetes törekvés de nagyon nehéz van akinek sosem jön össze.
Én azt hiszem az elhatározás, a hozzáállás is rengeteget számit. MIndent lehet úgy nézni, hogy hűű de sz*r és elégedetlenkedni de lehet a jó oldalát is nézni a dolgoknak és akkor sokkal könnyebben elérhetjük a boldogságot. A boldogságot nem a tárgyak, munkahely stb megléte adja hanem hogy hogyan gondolkozunk róluk hogyan éljük meg a dolgokat lehet valaki milliomos, ha egy csepp szeretet nincs körülötte mégsem lesz boldog azzal amije van. Én is törekszem boldognak lenni de az élet sokszor keresztülhúzza az én számításaimat is. Ez van, hozzá kell szokni mindenkinek nem is ez zavar hanem hogy nem tudja za ember úgy alakitani a dolgokat, hogy az ő számitásai szerint alakuljanak. Mert valami mindig félremegy sose jön össze a tervezés
12-es nagyon sajnálom. :(
Én is pontosan így jártam, de azt mondom még ez is kellett mert az ember ettől lett önmaga ami nem öl meg az megerősít "ahol eltörtél ott leszel erős" én ebben hiszek felálltam én is, összeszedegettem a törött szívem darabkáit, azóta tényleg úgy érzem sokkal erősebb, tudatosabb vagyok minden ami átélünk valamilyen módon a javunkat szolgálja. Nem ellenünk irányul inkább értünk van, hogy fejlődjünk tanuljunk belőle, egy lecke..Persze pl egy haláleset kapcsán ezt nem könnyű így felfogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!