Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
barátommal, eggyütt vagyunk 4 hete, most aztmondja fiatal vagyok hozzá, és szünetet akar, hogy eldöntse milegyen.
de közbe van egy srác, akivel elég jól megvagyunk. teccik nekemis, énis teccek neki.
nemtudom mitcsináljak!
Segítsetek!
2009. okt. 14. 23:49
1/9 anonim 

válasza:

Ha szereted a barátod,akkor nem kérdés,hogy adsz még neki időt,hogy eldöntse mit akar.Ha nem lángol annyira a szerelem,akkor hagyd el és gyere össze a másikkal. Amúgy 4 hét nem a világ,mindketten ki tudjátok heverni a szakítást és az nagyon nem jó omen,hogy már most gondok vannak a kapcsolatban.
A helyesírásról csak annyit: csináljak,együtt,közben,tetszik és szinte mindenhova egy space
2/9 anonim 

válasza:

Először tanulj meg helyesen írni!Az sosem árt...Aztán foglalkozz a fiúval.
3/9 anonim 

válasza:

Ha szünetet kér ott már baj van :) a szünet általában azt jelenti,hogy vée lesz hamar a kapcsolatnak csak még húzza a dolgot...
4/9 anonim 

válasza:

4hete vagytok együtt és szünetet akar???Ez még akkor sem elfogadott ha több éves a kapcsolat.Aki szünetet akar,az nem biztos magában,az érzéseiben.Szerintem még most szakítsatok,mert késöbb csak kínlódás lesz az egész!
5/9 anonim 

válasza:

gondolom mindketten 12 évesek vagytok :) körülbelül
6/9 A kérdező kommentje:
hmm... ezt kicsit benézted. :)
én 17 barátom 19. :)
a többieknek köszönöm a válaszát :)
2009. okt. 16. 20:54
7/9 anonim válasza:
Szerintem ha szereted a mostani baratodat tarts ki mellette...de van egy masik velemenyem is....A szunetelesbol altalaba mindig szakitas alakul ki vagy ujra elkezdodik a kapcsolat de csak veszekedesek fognak kinoni belole...Szerintem donts ahogy a szived diktalja
8/9 anonim 

válasza:

tudod egy kapcsolatba úgy mennek bele az emberek, hogy előtte megismerik egymást, legalább csak nagyjából, hogy ne legyen az hogy 4 hét után kidobják a másikat. mert akármennyire fájdalmas, a pasiknál a "tartsunk szünetet, mert túl fiatal vagy" egy szánalmas kifogás, mert nem merik a szemedbe mondani, hogy legyen vége. ugyanis ebben a korban a 2 év egyáltalán nem számít. szóval ha az életkorod nem is egyenlő 12-vel, a felfogásotok igencsak.
9/9 A kérdező kommentje:
nem értem miért sok neki ez a 2 év...
2009. okt. 17. 21:49
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!