Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felköszöntsem az exemet egy jó kis szexszel?
Figyelt kérdés
Most lesz a szülinapja, és arra gondoltam (úgy sincs nekem se és neki se most kapcsolata), hogy szexelhetnénk egy nagyot ez alkalomból. De valahol tartok tőle, hogy utólag ez mégis nagyon megalázó lenne nekem. Nem akarom, hogy lenézzen vagy esetleg rosszat terjesszen rólam (könnyen adom magam vagy ilyenek). Ritkán szoktunk beszélni, néha flörtölgetünk egymással ha találkozunk, de semmi több. Szerintetek egyáltalán belemenne? Nem lenne gáz ez nekem, utólag?
L
2013. jún. 28. 18:30
11/15 poiu válasza:
Hááát ha valóban ex, akkor kerüld. Ha neked ez nem múlt el, akkor miért ne kockáztatnál?
12/15 anonim válasza:
Ha elment tőled, valószínűleg azért, mert nem akar veled lenni. És szexet sem akar a születésnapján. Ha hiányoznál neki, megkeresne.
14/15 anonim válasza:
12-nek van igaza. Kiegészítve azzal, hogy ha szereted, szeretkeztek, és utána továbbra sem vagytok együtt, csak még jobban fog neked fájni. Arról nem is beszélve, hogy ha van egy csöpp esze, nem teszi meg. ja és igen, számodra nagyon megalázó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!