Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Felköszöntsem az exemet egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felköszöntsem az exemet egy jó kis szexszel?

Figyelt kérdés

Most lesz a szülinapja, és arra gondoltam (úgy sincs nekem se és neki se most kapcsolata), hogy szexelhetnénk egy nagyot ez alkalomból. De valahol tartok tőle, hogy utólag ez mégis nagyon megalázó lenne nekem. Nem akarom, hogy lenézzen vagy esetleg rosszat terjesszen rólam (könnyen adom magam vagy ilyenek). Ritkán szoktunk beszélni, néha flörtölgetünk egymással ha találkozunk, de semmi több. Szerintetek egyáltalán belemenne? Nem lenne gáz ez nekem, utólag?

L

2013. jún. 28. 18:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
88%
Komolyan hány éves vagy?!
2013. jún. 28. 18:31
 2/15 anonim ***** válasza:
hátha nő létedre erre vágysz hát akkor mindent bele! csak nehogy ne egyedül legyél ott mint EX.. :)) az aztán vicces buli lenne.. :)
2013. jún. 28. 18:31
 3/15 A kérdező kommentje:
19 éves vagyok. Miért fontos?
2013. jún. 28. 18:32
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Próbálkozz csak be nála. Ha van esze az exednek, kiröhög és elküld. Ha nincs, akkor meg megérdemled te is és ő is, hogy utólag mindent megbánjatok és elhordjátok egymást annak, aminek csak lehet.
2013. jún. 28. 18:33
 5/15 Andii1 ***** válasza:
ő hány éves?
2013. jún. 28. 18:33
 6/15 A kérdező kommentje:
Még az is lehet újra összejönnénk :) Tulajdonképpen ez a célom, mivel én szeretem még. És ezt szeretném elérni, nyilván nem csupán a szex motivál.
2013. jún. 28. 18:35
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
az írásodból adódóan látszik h még fiatalka vagy ha ilyen az eszedbe jut. Ha égetni akarod magad hát sikerült még mielőtt bármit is tettél volna elég volt leírni a gondolataid. b...aszni tudnak a mai fiatalok de hogy egy embert megtartsanak maguk mellett az már luxus.
2013. jún. 28. 18:36
 8/15 anonim ***** válasza:
91%
De elég gáz lenne... Látszik nincs sok eszed...
2013. jún. 28. 18:38
 9/15 A kérdező kommentje:
Ő is 19 éves. 7: Szerettem volna ha mellettem marad de ő menni akart. Mit tudok vele kezdeni? Aki menni akar azt nem lehet visszatartani. Attól még szeretem nagyon, az érzéseimen nem tudok változtatni 1 szakítás miatt.
2013. jún. 28. 18:39
 10/15 A kérdező kommentje:
8: Van eszem. Gyökérséget minek írogatsz?
2013. jún. 28. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!