Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Srácok, minek nektek barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, minek nektek barátnő 18-25 éves korban? De őszintén!

Figyelt kérdés
Véleményem szerint a fiúk ebben a korban (is) főleg a szexre mennek, tehát azért kell nekik a barátnő, hogy bármikor szexelhessenek... mit gondoltok?
2009. okt. 14. 20:28
1 2 3
 21/30 anonim válasza:
47%
Hogy minek? Azért, hogy legyen valaki, akit szerethet. Ráadásul nem is mindenki a dugásra hajt, én pl tiszteletben tartom ha a 18 éves barátnőm még nem akar lefeküdni. Attól még ugyanúgy szeretem.
2009. okt. 14. 22:32
 22/30 anonim ***** válasza:
77%
köcsög feminista vagy, az van....
2009. okt. 15. 00:01
 23/30 anonim ***** válasza:
68%
A lányoknak miért kell? Pénzelje valaki őket?
2009. okt. 15. 06:01
 24/30 anonim ***** válasza:
57%

Mire kell barátnő?

Hogy úgy megb*sszuk őket hogy utána egy hétig ne tudjanak lábra állni, aztán jöhet a következő.

Hogy lehet ekkora baromságot kérdezni???

2009. okt. 15. 06:42
 25/30 anonim ***** válasza:
52%
Hát nincs igazad!
2009. okt. 15. 06:55
 26/30 A kérdező kommentje:

Tegyük fel igazam van... akkor mi a helyzet? :)

Nagyon könnyű elhitetni egy lánynal, hogy nem csak a szexért kell a pasinak.

(Megjegyzem egy pasival talán mégkönnyebb bármit is elhitetni pl. jó az ágyban, nem csak a pénze kell stb.)

2009. okt. 15. 09:05
 27/30 A kérdező kommentje:

"Hogy lehet ekkora baromságot kérdezni???"

Engem tényleg érdekelne a válasz, ha férfi vagy!

Nem megsértődni kell, hanem szépen válaszolni. Ha ez így kiborít, akkor van ott még mit helyrehozni :)

2009. okt. 15. 09:11
 28/30 anonim ***** válasza:
De nincs igazad!
2009. okt. 15. 19:34
 29/30 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal, és kiegészíteném a következőkkel. Logikátlan baromság a kérdésed már önmagában. Én hosszú ideje együtt vagyok a párommal, mindketten 18 évesek vagyunk, és negyedannyi szexben sem lenne része egyikünknek sem, ha nem lenne tartós párkapcsolatban! mert az még lehet, hogy minden hétvégén felszed valakit, de mégsem egyenlő azzal, hogy akár minden nap többször is szexelhet. ne legyél ennyire buta.
2009. okt. 16. 22:31
 30/30 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, leírtam, olvasd már el!

Nem megsértődtem, hanem röhögtem egy jót ezen a buta kérdésen. :-)

2009. okt. 17. 19:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!