Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, minek nektek barátnő 18-25 éves korban? De őszintén!

Szerintem rosszul gondolod, attol h a srác 18-25 éves, attol szeretheti a bnőjét, mindig kiállhat mellette, és nem csak a szexre kell valakinek valaki.
Jó vannak kivételek is akik mindig csak dugni akarnak, ez nem vitás.
De tudod van az a réteg, ahol a srácok normálisak és nem a farkuk körül kering a világ :)

remélem soha az életben nem lesz pasid -.-" félteném tőled -.-" antifeminism foreva ^^
L/17

attol hogy egy 18-25 éves pasi mindig dugni akar,nem feltétlen kell hozzá mindig másik nő...
én párom is mindig dugni akar,de csak és kizárolag engem...pedig ebbe a korosztályba tartozik...
22/L

Nem csak szexre kell, de kizáró ok ha az nincs. Úgy nem beszélhetünk egy egészséges kapcsolatról.
Úgy vagyok ezzel, hogy előbb szex és aztán lehet, hogy összejövök a csajjal. Ez azért nagyon fontos, mert sok lánynak csak önigazolás miatt kell férfi és a szexxel zsarolja. Ezt érdemes így kikerülni.
Az is lehet, hogy csak arra kell, de akkor megmondom neki. Így is elég sok ember van aki nem őszinte. Nem teszek rá még egy lapáttal.
18/F

Azt gondolom, hogy egy idióta vagy.
Most nincs kedvem kifejteni hosszan...

Fura, tele van az oldal parázó kiscsajokkal, hogy "gáz-e ha 14 évesen elvesztettem a szüzességem?" meg hasonlók.Ők már nem csak a szexre gondolnak 14-15 évesen?
Bármilyen furcsa, habár a fiúk biológiai érése 20 év körül fejeződik be, ade a pszichológiai érés ttól még hamarabb bekövetkezhet.
Nem tudom hány éves vagy, és láttál-e már férfit (sztem nem, azt sem hogy mi a nemed, de fejemet teszem rá hogy csaj vagy). Néha gondold át azt amit kérdezel. Ha esetlegesen valami rossz emlék vagy tapasztalat vezérelt a kérdés feltevésére, akkor ne beszélj általánosítva!
F/17

Ilyeneken az a csaj gondolkodik, akinek nincs elég önbizalma. Nem hiszi el magáról, hogy egy értékes ember és másoktól kell ezt hallja, ahhoz, hogy megnyugodjon.
Azért fél, hogy otthagyja őt a férfi miután lefekszik vele. Pedig ha ebbe valaki beleegyezik, az azt jelenti, hogy tetszik neki a másik. És ha valóban egy olyan személy a nő aki mellett érdemes ott maradni, akkor a férfi ott is fog maradni.
Van aki tényleg csak dugni akar és még hazudik is ezügyben. Vannak akik emiatt egy férfiban sem bíznak. Meg lehet tenni. A kérdés az, hogy érdemes-e.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!