Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
195 cm es 18 éves srác vagyok! Mekkora barátnö a hozzámvalo szerintetek? A 160 cm es az már nagyon gáz? Köszi
Figyelt kérdés
2010. ápr. 6. 13:29
2/19 anonim 

válasza:

az a gáz h ilyet kérdezel!
A szerelmet nem cm-be mérik
3/19 anonim 

válasza:

nem tehetsz róla hogy ilyen magas vagy és nem számít hogy milyen magas a csajod:) nehogy már akadály legyen a magasság
5/19 anonim 

válasza:

Igen elég gáz h ilyet kérdezel. Ténneg mind1, hogy mekkora a csaj...főleg h te vagy a fiú.. Ha már te lennél a lány, és a fiú lenne annyival kisebb, azmár egy kcisit szipi-szopi lenne, de a szerelmben minden megtörténhet .. mégezis :'D viszont a teesetedben mind1.
6/19 anonim 

válasza:

Ha szeretsz valakit, akkor nem azt fogod nézni, hogy milyen alacsony hozzád képest...
Volt már 180cm feletti barátom... én meg CSAK 145 cm vagyok.. Szóval egyáltalán nem néztek ránk lenéző tekintettel stb...:) mostani barátomnak is csak a melléig érek:D
7/19 anonim 

válasza:

lol.. Amekkorát nem szégyellsz leginkább, nem?
Vagy majd így rostálod őket?
9/19 anonim 

válasza:

én egy 185 centis lány vagyok,és szeretik,hogy magas vagyok, de kisebb barátom még nem volt.
Szerintem semmi sem gáz,ha egy kialakuló szerelemről van szó:)
15/L
10/19 anonim 

válasza:

Szerintem nem az a lényeg h 160 cm a barátnőd, a 70cm az már gáz lenne... de 160 cm-rel nincs semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!